• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 15 °C

Dömer Exclusive English Yeni Yıla ‘Merhaba’ Dedi

Dömer Exclusive English Yeni Yıla ‘Merhaba’ Dedi
Açılışta bir konuşma yapan Dömer Exclusive English Merkezi yöneticisi Seda Görücü, Dömer olarak 2000 yılından beri hizmet verdiklerini, ancak bu bölümün...

Van'da, Dömer Exclusive English Merkezi yeni yıla "merhaba" dedi.

Açılışta bir konuşma yapan Dömer Exclusive English Merkezi yöneticisi Seda Görücü, Dömer olarak 2000 yılından beri hizmet verdiklerini, ancak bu bölümün yeni açıldığını ve belli meslek gruplarına yönelik hizmet verildiğini söyledi. Açılışa özel bir yılbaşı partisi düzenlediklerini ifade eden Görücü, "Çocuklarımıza yönelik bir yılbaşı partisi yaptık. Bunun yanında yine velilere yönelik çocuk psikolojisi ve çocuk gelişimi ile ilgili konferans verdik" dedi.

Olumsuz hava şartları nedeniyle katılımın az olduğunu dile getiren Görücü, ancak kurum olarak sürekli bu tür aktivitelerde bulundukları için bunun kendilerini fazla üzmediğini söyledi. İlkokul, ortaokul, lise ve üniversitede İngilizce eğitimi alıp da İngilizce konuşamayan tek millet olunduğuna vurgu yapan Görücü, "Bizde bunun farkında olarak uzun süre yaptığımız çalışmalar, uyguladığımız yanlış yöntemlerin hepsini dikkate alarak Dömer Exclusive'i oluşturduk ve Dömer olarak da biz tamamen farklı formatta veriyoruz. Sınıflarımız maksimum 8 kişilik olup, iki kişilik ve tek kişilik sınıflarımız da mevcut. Bizim burada uyguladığımız yöntemler tamamen uluslar arası geçerliliği olan yöntemler. Biz İngilizceyi tamamen pratik olarak öğretiyoruz" ifadelerini kullandı.

4 akademik olmak üzere 15 İngilizce dil öğretmeni tarafından hizmet verdiklerini dile getiren Görücü, "Haftada 4 saat ders olduğunu düşünürsek, bunun iki saatinde yerli hocalar derse giriyor iki saatinde de akademik hocalar derse giriyor ve hiçbir şekilde Türkçe konuşulmadan, İngilizce konuşarak dersi anlatıyorlar. Bu da çok faydalı oluyor" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılışa özel yeni yıl pastası kesildi.

Dömer Exclusive English Yeni Yıla ‘Merhaba’ Dedi

Dömer Exclusive English Yeni Yıla ‘Merhaba’ Dedi

Dömer Exclusive English Yeni Yıla ‘Merhaba’ Dedi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim