• BIST 9079.97
  • Altın 2324.068
  • Dolar 32.3626
  • Euro 34.9362
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Dolgi Bünyan’da Çocuklarla Buluştu

Dolgi Bünyan’da Çocuklarla Buluştu
Kayserigaz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle, Bünyan İlçesi'nde çocuklar için "Dolgi Çocuk Tiyatrosu" ve fidan dikim etkinliği...

Kayserigaz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı haftası nedeniyle, Bünyan İlçesi'nde çocuklar için "Dolgi Çocuk Tiyatrosu" ve fidan dikim etkinliği gerçekleştirdi.

Çocuklara yönelik faaliyetlerde büyük hassasiyet gösteren Kayserigaz, 23 Nisan Haftası'nda her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen Dolgi Çocuk Tiyatrosu'nun bu sene ki ilk gösterimini, Kayserigaz KSS Grubu Mavi Köprü'nün organizasyonu ile birlikte Kayseri'nin Bünyan İlçesi'nde gerçekleştirdi. Bünyan Belediyesi Konferans Salonu'nda ilçedeki minik izleyiciler için gerçekleştirilen tiyatro gösterimi ile ilkokul öğrencileri doğalgaz, çevrenin korunması, temizlik ve enerji tasarrufu hakkında bilgilendirildiler. Eğlenceli tiyatro gösterimi ile çocuklar eğlenerek öğrendiler.

Kayserigaz'ın maskotu Dolgi, Dolgi Çocuk Tiyatrosu'nun eğlenceli gösteriminin ardından, minik seyircilerine, Dolgi Hikaye Kitabı, Dolgi İngilizce dergisi Dolgi Kids, Dolgi Bulmaca ve Boyama kitaplarını hediye etti. Tiyatro gösterimi sonrasında, Kayserigaz KSS Grubu Mavi Köprü'nün hazırlamış olduğu tişört ve şapkaları giyen çocuklar, Bünyan İlçesi'nde fidan dikimi yaparak doğaya yeni fidanlar hediye ettiler. Kayserigaz Genel Müdürü Hasan Yasir Bora, etkinlik hakkında yaptığı konuşmada, ilçe çocukları için gerçekleştirilen Dolgi Çocuk Tiyatrosu ve fidan dikim etkinliğiyle, Kayserigaz'ın doğaya olan hassasiyetinin ve geleceğimiz olan çocuklara verdiğimiz önemin birer göstergesi olarak bu etkinliği düzenledik. Şehir merkezinden uzak ve sınırlı imkanlara sahip olan çocuklarımız için Dolgi Çocuk Tiyatromuzu ilçeye getirmeye karar veren Kayserigaz KSS Grubu Mavi Köprü'nün bu etkinliğinde yer almaktan büyük mutluluk duydum. Bünyan ilçesi Kayserigaz'ın yeni yatırım alanlarımızdan biri, Kayserigaz olarak, ilçeye sadece doğalgaz yatırımı yapmıyoruz aynı zamanda geleceğimiz olan çocuklara ve doğaya da yatırım yapıyoruz dedi. Kayserigaz KSS Grubu Mavi Köprü'ye ve fidan diken minik yüreklere teşekkür etti. Fidan diken çocuklar, açık havada arkadaşları ile birlikte Kayserigaz'ın ikramlarının tadını çıkardılar.

Dolgi Bünyan’da Çocuklarla Buluştu

Dolgi Bünyan’da Çocuklarla Buluştu

Dolgi Bünyan’da Çocuklarla Buluştu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim