• BIST 9693.46
  • Altın 2506.421
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.7776
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 18 °C

Doğaner Sahipsizlikten Dertli

Doğaner Sahipsizlikten Dertli
Türkiye Deplasmanlı 2. Lig A Grubu'nda lider Adana BYZ Algomed Spor Kulübü Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, sahipsiz kaldıklarını ancak buna rağmen 1.Lig'e...

Türkiye Deplasmanlı 2. Lig A Grubu'nda lider Adana BYZ Algomed Spor Kulübü Başkanı Av. Ertuğrul Doğaner, sahipsiz kaldıklarını ancak buna rağmen 1.Lig'e çıkma yolundaki inançlarını kaybetmeyeceklerini söyledi.

Ertuğrul Doğaner, yaptığı açıklamada, ligde 14 takım arasında 34 puanla zirvede olmalarına rağmen sahipsiz kalmanın ne demek olduğunu çok daha iyi anladığını ifade etti.

En yakın takipçisine 8 puan fark atan, şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gösterilen Adana BYZ Algomed Spor'un, buna rağmen seçilmişlerin, belediye başkanlarının ve iş adamlarının desteği olmadan yoluna kendi imkanlarıyla devam ettiğini söyleyen Doğaner, destek olmadan bu kadar başarı elde ettiklerini, bu doğrultuda yıllardır kaderine terk edilen takımları daha fazla takdir ettiğini söyledi. Doğaner, "Bir şehrin adını taşıyoruz ama maalesef bu ilgisizlik ve duyarsızlık karşısında ben ve yönetici arkadaşlarım büyük şaşkınlık içinde. Hedefe giden yolu yarıladık bile. Bu takım şuanda en yakın takipçisine 8 puan fark attı. 36 set alırken rakiplerimize yalnızca 6 set verdik. Şuanda hatırımızı sormayan insanlara gelecek sezon maçlarımızı NTV Spor ekranlarında maçlarımızı izlettirmeyi çok istiyoruz" dedi.

Aynı zamanda Adana Demirspor yöneticisi olduğunu ancak antrenörlerden Ömer Bozdoğan sayesinde voleybol branşını tanıdıktan sonra Adana BYZ Algomed Spor Kulübü başkanlığı görevine geldiğini anlatan Doğaner, şöyle devam etti:

"Bu işi çok sevdim ve ısındım. Şampiyonluk iddiasının en güçlü adayı biziz. Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, bizim gibi bir vizyonu olan takımın mutlaka Süper Ligde olması gerektiğini söyledi. Bu sözleri duymak bizleri ekstra motive ettiğini söyleyebilirim. Eğer şampiyon olursak ki buna çok yakınız, 1. Lig'de dev sponsorluk görüşmesi içindeyiz. Adana voleyboluna renk getirecek, çıtasını yükseltecek hamleler yapacağız. Orada kalıcı olup uzun yıllar o ligde mücadele etmek en büyük isteğimiz. Şuanda tek arzumuz istikrarlı çizgimizi devam ettirip önümüze çıkan rakipleri teker teker devirmek ve şampiyonluk kupasını havaya kaldırmak. Sahipsizliğe terk edilmemize rağmen bunu başaracağız."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim