• BIST 9079.97
  • Altın 2308.611
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0449
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 19 °C

Dişiniz Bayraklı Belediyesine Emanet!

Dişiniz Bayraklı Belediyesine Emanet!
Bayraklı Belediyesinin adından söz ettiren projesi ücretsiz diş polikliniği hizmeti, 2015 yılında ulaşılması zor bir rekorun altına imza attı.

Bayraklı Belediyesinin adından söz ettiren projesi ücretsiz diş polikliniği hizmeti, 2015 yılında ulaşılması zor bir rekorun altına imza attı. 7 poliklinikte toplamda 19 bin 349 kişinin diş tedavisi yapıldı. 2014'te bu rakam 11 bin 453 olarak gerçekleşmişti.

Bayraklı Belediyesi'nin ücretsiz ağız ve diş sağlığı hizmeti vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Özel muayeneleri aratmayan ve kaliteli malzemenin kullanıldığı merkezlerde diş doktorların güler yüzlü tavrı de eklenince vatandaşlar gönül rahatlığı ile diş muayenelerini burada yaptırabiliyor. Ağız ve diş sağlığı poliklinik sayısını 7'ye çıkaran Bayraklı Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, 2015 yılında 19 bin 349 kişiye ücretsiz diş muayenesi hizmeti verdi. 2014 yılının toplamında ise bu rakam 11 bin 453 olarak gerçekleşmişti. Böylece Bayraklı belediyesi 2014 yılına oranla 2015 yılında bu alanda 7 bin 896 kişiye daha hizmet vererek kendi rekorunu kırmış oldu.

RANDEVU SİSTEMİYLE ÇALIŞIYOR

Bayraklı Belediyesinin Ücretsiz diş muayenesinden yararlanmak isteyen vatandaşlar Adalet ve 75. Yıl Mahalleri'nde 2, Onur Mahallesi'ndeki amfi tiyatroda, Gümüşpala düğün salonunda ve Nafiz Gürman Mahallesi'nde bir olmak üzere toplamda yedi ağız ve diş polikliniğine giderek bu hizmetlerden yararlanabiliyor. Randevu sistemiyle çalışan bu merkezlerde vatandaşlar sadece nüfus cüzdanlarını ibraz ederek diş çekimi, temizleme, dolgu gibi işlemleri ücretsiz yaptırabiliyor.

ÖRNEK OLDU

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, ağız ve diş polikliniklerinden vatandaşların ücretsiz yararlandığını hatırlatarak, "Bu hizmetimiz gerçekten takdir ediliyor. Bu yüzdenden poliklinik sayısını yediye çıkardık. Vatandaşımız randevusunu alıp tedavisini oluyor. Birçok belediyeye yaptığımız sağlık çalışmalarıyla örnek oluyoruz. Zaman zaman gelerek bizden bilgi alıyorlar. Bu hizmetlerimizi geliştirerek daha fazla vatandaşın sağlık hizmetlerinden yararlanması için çalışacağız" dedi.

Dişiniz Bayraklı Belediyesine Emanet!

Dişiniz Bayraklı Belediyesine Emanet!

Dişiniz Bayraklı Belediyesine Emanet!

Dişiniz Bayraklı Belediyesine Emanet!

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim