• BIST 9040.03
  • Altın 2301.296
  • Dolar 32.3288
  • Euro 35.0591
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

Didimli Zeytin Üreticileri Zeytin Fuarını Gezdi

Didimli Zeytin Üreticileri Zeytin Fuarını Gezdi
Didim Belediyesi, Didim Ziraat Odası ve Didim İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğinde Didim'deki zeytin üreticilerine yönelik 26-29 Nisan tarihleri arasında...

Didim Belediyesi, Didim Ziraat Odası ve Didim İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğinde Didim'deki zeytin üreticilerine yönelik 26-29 Nisan tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Olivtech-6. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarını gezi düzenlendi.

Zeytin ve zeytinyağı ile organik ürünler sektörünü Fuar İzmir'de buluşturan "Olivtech - 6. Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı"na Didimli zeytin üreticileri için gezi düzenlendi. Didim Belediyesi, Didim Ziraat Odası ve Didim İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğinde geziye 3 otobüsle 150 Didimli zeytin üreticisi katıldı. Didim belediyesi önünden hareket edilirken, fuara giden heyeti Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ile Belediye Başkan yardımcısı Salih Bankoğlu uğurladı.

Didim Ziraat Odası Başkanı Bahattin Gökdemir ilçedeki 3 kurumun işbirliğiyle Didimli zeytin üreticilerinin fuarla buluştuğunu belirterek "150 zeytin üreticimizi fuara götürdük. Üreticilerimiz bu fuarda zeytindeki son gelişmeleri zeytin ve zeytinyağındaki makineleşmeyi yerinden görüp bilgiler aldılar. Çok verimli ve güzel bir fuar gezisi oldu. Bu noktada Didim Belediye Başkanımız A. Deniz Atabay'a teşekkür ediyorum" dedi.

Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay ise Didim'de turizmin yanı sıra tarımın da geliştiği bir ilçede olduğunu ve özellikle son yıllarda zeytincilik anlamında önemli atılımların olduğunu ifade ederek "Belediye olarak İlçemizdeki her konuya gerekli desteği ve hassasiyeti gösteriyoruz. Bu tür fuarlara katılımın yoğun olması da bizleri memnun etti. Çiftçimiz ve üreticilerimiz için hayırlı bir fuar olacağına inanıyorum. Orada edindikleri bilgilerin kendilerine de faydalı olacağını düşünüyorum" dedi.

Didimli Zeytin Üreticileri Zeytin Fuarını Gezdi

Didimli Zeytin Üreticileri Zeytin Fuarını Gezdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim