• BIST 9693.46
  • Altın 2507.371
  • Dolar 32.576
  • Euro 34.7718
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Didim Turizm Fuarlarındaki Tanıtımını Viyana Sürdürüyor

Didim Turizm Fuarlarındaki Tanıtımını Viyana Sürdürüyor
Aydın'ın Didim ilçesi yurt dışında gerçekleşen turizm fuarları kapsamında bu kez da Avusturya'nın Viyana kentinden düzenlenen Ferien-Messe Wien fuarına...

Aydın'ın Didim ilçesi yurt dışında gerçekleşen turizm fuarları kapsamında bu kez da Avusturya'nın Viyana kentinden düzenlenen Ferien-Messe Wien fuarına katıldı.

Avusturya'nın Viyana kentindeki tanıtım faaliyetlerine Didim adına Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği (DİTAB) Başkanı Sevinç Karataş ile Didim Turizm Altyapı Hizmet Birliği turizm danışmanı Tayyar Cengiz katıldı. Fuarla ilgili değerlendirme yapan DİTAB Başkanı Sevinç Karataş İngiltere fuarındaki durgunluğun Viyana'da olmadığını ifade ederek "İngiltere fuarındaki durgunluk burada yok. Fuarın ilk günü; iş günü olmasına rağmen çok kalabalıktı. Soru soran ilgili bir katılımcı profili var, gelir düzeyleri yüksek ve seyahat etmeyi seviyorlar. Biz de ilgiden memnunuz; ülkemizi beğeniyorlar. Farklı alternatiflerimiz de anlatıyoruz" dedi.

Didim stadını ziyaret eden Zürih Kültür ve Tanıtma Ataşesi Hilal Demirel ise "Son beş yıldır ülke tanıtımını bölgesel yapıyoruz. Destinasyonları öne çıkarıyoruz. Bunun faydası bölgeleri tek tek markalaştırıyoruz. Akılda kalıcılığını artırıyoruz. Didim olarak biliniyorsunuz. Didim de yüksek bir potansiyel var. Deniz kum Güneş'in yanında tarih ve kültür turizmi de var. Sizin gibi farklı destinasyonları tanıtmak istiyoruz. Avusturyalılar Türkiye'yi seviyorlar ve akışkanlar. Bu durumda ürünü çeşitlendirmemiz gerekiyor. Ancak bu şekilde sürekli olabilir. Bu potansiyeli Türkiye'nin farklı destinasyonları için kullanabiliriz ve Türkiye'nin öne çıkarılabilecek önemli destinasyonlarını "Didim" gibi tanıtabiliriz. Bizim için çeşitlendirmek önemli. Bir diğer çalışmamız Avusturya ve İsviçre de aktif turizmi ön plana çıkarmak. Çıktıkları yaz ve kış turizmini aktif turizm le birleştirmek. Yaptığınız çalışmaların sonucunu hemen alamayabilirsiniz ama uzun vade de çok işe yarayacağını düşünüyorum. İlk defa katılıyorsunuz ve sizi burada görmekten çok mutlu olduk" dedi.

Didim Turizm Fuarlarındaki Tanıtımını Viyana Sürdürüyor

Didim Turizm Fuarlarındaki Tanıtımını Viyana Sürdürüyor

Didim Turizm Fuarlarındaki Tanıtımını Viyana Sürdürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim