• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C

Didim Ticaret Odası’nda devir teslim yapıldı

Didim Ticaret Odası’nda devir teslim yapıldı
Didim Ticaret Odası'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Odanın yeni Başkanı Hilmi Erbaş, makamına oturup tebrikleri kabul etti.

Didim Ticaret Odası'nda devir teslim töreni gerçekleştirildi. Odanın yeni Başkanı Hilmi Erbaş, makamına oturup tebrikleri kabul etti.

8 Nisan'da yapılan Didim Ticaret Odası seçimleri sonrasında oluşan odanın yeni meclisi kendi arasında görev dağılımını yaptıktan sonra, devir teslim töreni gerçekleştirildi. Görev dağılımının ardından Ticaret Odasının yeni yönetim kurulu Başkanı Hilmi Erbaş, Yeni Meclis Başkanı Mete Telyakar ile yeni meclis üyeleri odaya gelirken, yeni yönetimi, Eski Başkanı Şaban Üstündağ ile bazı eski meclis üyeleri karşıladı.

Odanın toplantı salonunda gerçekleşen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Törende ilk konuşan Odanın eski Başkanı Şaban Üstündağ, "Görevde bulunduğumuz 4 yılda odamızın hizmet kalitesini ve bilgi birikimini artırdık. İlçemizin sorunlarının için çözüm odaklı girişimlerde bulunduk. Üyelerimize 5 yıldızlı hizmetle buluşturduk. Yönetim ve TOBB akreditasyon sistemini tamamladık. Güzel işler yaptığımıza inanıyorum. Hizmet bayrak yarışıdır. Temennimiz bayrağın daha yukarıya taşınmasıdır. Yeni yönetimin Odamıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Didim Ticaret Odasının yeni Başkanı Hilmi Erbaş ise konuşmasının başında seçimlerde oy kullanan ve kendisine destek olan üyelere teşekkür ederken, gerek seçilen meclis üyelerine gerekse sürece destek olan herkese teşekkürlerini iletti.

Erbaş, 9 yıl önce kendi isteğiyle bıraktıkları odaya yeniden seçilmelerinden dolayı gururlu olduklarını belirterek; "Önümüzde yeni süreç var; Didim için kentimiz ve ticaretimiz için yeni adımlar atma zamanı. Didim'in ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu durumu göz önünde bulunduran Dünyayı izleyen ekonomi ve ticareti izleyen yeni bir kadro ile huzurunuzdayız. Kendimiz ve odamız adına atılması gereken tüm adımları tüm kamuoyuyla iletişim halinde birlikte koordine edeceğimiz açık, şeffaf ve paylaşımcı bir sürecin arifesindeyiz. Seçim döneminde projelerimiz paylaştık. Didim için odadaki değişim umut ediyorum ki tüm kurumlarda siyasette ve derneklerde yeni bakış açısının yeni bir yaklaşımın ilk adımı olur. Seçimlerde ne söyledikse takipçisi olmanızı rica ediyorum. Önümüzdeki hafta yeni bir süreci başlatacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Yeni başkanı Erbaş, Üstündağ'a hizmetlerinden dolayı çiçek verip teşekkür etti. Erbaş ve ekibi, daha sonra başkanlık makamına geçerek tebrikleri kabul etti.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim