• BIST 9693.46
  • Altın 2508.992
  • Dolar 32.5787
  • Euro 34.7763
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 21 °C

Develi Kaymakamı Başıbüyük, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı Vekili Oldu

Develi Kaymakamı Başıbüyük, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı Vekili Oldu
Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı Vekilliğine atandı.

Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı Vekilliğine atandı.

Develi Kaymakamı Harun Başıbüyük yayımladığı veda mesajında, "Saygıdeğer Develililer ve Kıymetli Mesai Arkadaşlarım;

2015 yılı Temmuz ayından itibaren, yaklaşık 9 aydır, onurla yürüttüğüm Develi Kaymakamlığı görevimi, İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığına tayinimin çıkması hasebiyle tamamladım. Görev yerimiz neresi olursa olsun kapımız sizlere her zaman açık olacaktır. Develili hemşehrilerime; Görevlerimizin yerine getirilmesinde, yatırım ve hizmetlerin vaktinde milletimizin hizmetine sunulmasında, birlikte çalıştığım çalışma arkadaşlarıma, hayırseverlerimize, basın mensuplarına şükranlarımı sunuyorum.

Develi Kaymakamı olarak görev yaptığım kısa süre boyunca Develi'ye elimden geldiğince hizmet etmeye çalıştım. Develi için yapabildiklerim zaten benim en temel görevimdi. Yapmak isteyip de yapamadıklarım elbette ki vardır. Benden sonra görev yapacak arkadaşlarım bıraktığımız yerden hiç şüphesiz hizmet yarışını devam ettireceklerdir.

Bu vesileyle özellikle birlikte çalışmaktan onur duyduğum Kayseri Valimiz Sayın Orhan Düzgün'e, Sayın Milletvekillerimize, bütün İlçe Kaymakamlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza, Develi İlçesinde birlikte çalıştığım ve yaptığımız bütün hizmetlerde katkısı olan her düzeydeki kamu görevlisi arkadaşlarıma, her zaman yakın ilgisini gördüğüm Kayseri ve Develi Protokolünün değerli mensuplarına, bütün siyasi partilerimizin yöneticilerine, meslek kuruluşlarına, sivil toplum kuruluşlarımıza sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum" ifadesinde bulundu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim