• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

Dereye uçmak üzere olan arabayı esnaf kurtardı

Dereye uçmak üzere olan arabayı esnaf kurtardı
Antalya'da dereye uçmasına ramak kalan otomobili sanayi esnafı kurtardı.

Antalya'da dereye uçmasına ramak kalan otomobili sanayi esnafı kurtardı. O anlar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Otomobilde bulunan 4 kişi ise kazayı yara almadan atlattı. Kaza sonrası olay yerine gelen esnaf, iş makinasıyla otomobili bulunduğu yerden çıkardı.

Serik ilçesinde meydana gelen kazada otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıktı. Sürücüsü ve plakası belli olmayan araç, yol kenarında bulunan incir ağacına çarparak durabildi. Şans eseri dereye düşmekten son anda kurtulan otomobilde bulunanlar kazayı yara almadan atlattı. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Kaza sonrası otomobilin yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki dereye düşmemesi için çevrede bulunan sanayi esnafı ve vatandaşlar seferber oldu. Önce halatlarla arabayı kurtarmaya çalıştılar, yeterli olmayınca hurda işletmesine ait kepçe yardımıyla otomobili dere kıyısından çekerek kurtardılar. Olay sonrası kazayı ucuz atlatan 4 kişi yapılan yardıma kayıtsız kalmadı, bölge esnafına teşekkür etti ve olay yerinden uzaklaştı.

"Yaralı ya da can kaybı yok"

Hurdacılıkla uğraşan ve olay yerindeki otomobili bulunduğu yerden kepçe yardımıyla çıkaran Anıl Topaktaş, "Biz ilk olay olduğunda bir şey anlamadık, gürültü oldu. Yaklaşık 4-5 dakika sonra aracın bulunduğu yerde kaymak üzere olduğunu fark ettik. 4 kişilerdi, vatandaşlarımız yardım etmek için uğraştılar. Aracın hareket etmesini engellemeye çalıştılar. Yetersiz olduğunu görünce kepçemize bindik gittik. Kepçeyle arabayı çıkardık. Herhangi yaralı ya da can kaybı yok. Bu insanlık adına yapılmış bir şey. Bekleyebilirdik de hatta zorunluluğumuzda yok. Yardımcı olmak maksadıyla iş makinalarına bindik kurtardık. Onlar da minnettar olduklarını belirtip teşekkür ettiler" dedi.

Dereye uçmak üzere olan arabayı esnaf kurtardı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim