• BIST 9092.76
  • Altın 2324.854
  • Dolar 32.3718
  • Euro 34.9834
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C

Depremde bir aileden 3 kişi yaşamını yitirdi

Depremde bir aileden 3 kişi yaşamını yitirdi
İzmir'de gerçekleşen şiddetli depremde hayatını kaybedenler arasında İstanbul Erkek Lisesi öğrencisi Ege Ilgaz Yüksel, kardeşi Dila Yüksel ve iki kardeşin annelerinin de olduğu öğrenildi.

İzmir’de şiddetli depremin ardından enkaz altında kalarak yaşamını yitiren 3 kişinin aynı aileden olduğu öğrenildi. Yaşamını yitirenler arasında İstanbul Erkek Lisesi öğrencisi Ege Ilgaz Yüksel, kardeşi Dila Yüksel ve iki kardeşin annelerin olduğu bilgisine ulaşıldı.

Enkaz altında kalarak yaşamını yitiren Ege Ilgaz Yüksel’in Beşiktaş Bilim ve Sanat Merkezi robot takımının kaptanı olduğu, mekanik ve elektronik alanında sayısız dereceleri olduğu belirtildi.

İstanbul Erkek Lisesi Müdürü Fatih Güldal, “Sevgili dostlar İzmir’de enkaz altında kalan öğrencimiz Ege Ilgaz’ımızı, kardeşini ve annesini maalesef kaybettik. Allah mekanlarını cennet etsin. Babasına sabırlar diliyorum. 3 kişiyi kaybetmek çok zor. Rabbim ona güç kuvvet versin. İEL camiasının başı sağolsun” diyerek acı haberi duyurdu.

İLKÖĞRETİM OKULUNDAN BAŞSAĞLIĞI

İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu’ndan yapılan açıklamada ise, “Ege Denizi’nde gerçekleşen deprem sonucunda İzmir Özel Tevfik Fikret İlköğretim Okulu mezunumuz Ege Ilgaz Yüksel, kardeşi eski öğrencimiz Dila Yüksel ve kıymetli annelerinin vefatını üzülerek öğrenmiş bulunuyoruz. Tevfik Fikret ailesi olarak başta öğrencilerimizin kıymetli babaları Dr. Nuri Süha Yüksel olmak üzere yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz” denildi.

AHMET DAVUTOĞLU DA PAYLAŞTI

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da yaşamını yitiren Ege Ilgaz için bir mesaj paylaştı. İstanbul Erkek Lisesi mezunu olması sebebiyle Ege Ilgaz ile okuldaş olduklarını vurgulayan Davutoğlu, “Depremde benim de mezunu olduğum İstanbul Erkek Lisesi öğrencisi okuldaşım Ege Ilgaz'ın annesi ve kardeşiyle birlikte vefatını büyük üzüntüyle öğrendim. Ailesine, sevenlerine ve İstanbul Erkek Lisesi camiamıza başsağlığı ve sabır diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun” dedi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim