• BIST 8978.25
  • Altın 2292.454
  • Dolar 32.3264
  • Euro 35.0576
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Denizden çıkınca şok oldular, havlu ve şortlarıyla karakola gittiler

Denizden çıkınca şok oldular, havlu ve şortlarıyla karakola gittiler
Antalya'nın Konyaltı sahilinde yüzdükleri sırada cep telefonu, kıyafet ve paralarının bulunduğu çantası çalınan 2 gurbetçi, denizden çıkınca şoke...

Antalya'nın Konyaltı sahilinde yüzdükleri sırada cep telefonu, kıyafet ve paralarının bulunduğu çantası çalınan 2 gurbetçi, denizden çıkınca şoke oldu. 2 arkadaş havlu ve şortlarıyla emniyete giderken, polis olayla ilgili geniş çaplı inceleme yaptı.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 14.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Konyaaltı sahilindeki bir plajda meydana geldi. Almanya'da yaşayan Okan Erdoğan(24) ve Kadir Özkan(25)tatil için birkaç gün önce Antalya'ya geldi. Öğle saatlerinde serinlemek için denize gelen iki arkadaş, eşyalarını bir çantada birleştirip suya girdi. Bir süre sonra kıyıya çıkan iki arkadaş, çantalarının yerinde olmadığını gördü. Çevrede araştırma yapan Özkan ve Erdoğan, sonuç alamayınca durumu polise bildirdi. İhbarla bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sadece şort ve havluları ile ortada kalan iki arkadaşın polis ifadelerine başvurdu. Çantanın içinde iki cep telefonu, pasaportlar ve 400 Avro para olduğu belirlendi. Kadir Özkan, telefonunda bulunan takip sistemi üzerinden polislere sinyalin geldiği adresi verdi. Kepez İlçesi Teomanpaşa Mahallesi 2228 Sokak'ta veren sinyal bölgesine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sinyalin geldiği sokağa dağılan polis, şüpheli gördüğü kişiler üzerinde de sorgulama yaptı. Sinyalin hareketlilik göstermesi nedeniyle birçok binaya girip çıkmak zorunda kalan polis, bazı dairelerde de inceleme yaptı. Yaklaşık 2 saat süren çalışmaya rağmen bir sonuç alınamadı. Polis, Okan Erdoğan ve Kadir Özkan'ı ifadelerine başvurmak üzere Bahçeli Polis Merkezine götürdü. Şort ve havluları ile emniyete giren iki arkadaşın bir hayli üzgün olduğu görüldü. Polis hırsız yada hırsızları yakalamak için çalışmasını sürdürüyor.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim