• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Demirkol, engellilerle bir araya geldi

Demirkol, engellilerle bir araya geldi
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneğini ziyaret ederek, engelliler ve aileleriyle bir araya geldi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneğini ziyaret ederek, engelliler ve aileleriyle bir araya geldi.

Her daim vatandaşlarla bir araya gelip, taleplerini yerinde dinleyen Demirkol, engellilerin de yanında olmaya devam ediyor. Engelli dernekleri ziyaretleri kapsamında Başkan Fevzi Demirkol, Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Derneğini ziyaret etti. Dernek Başkanı Bedih Satoğlu tarafından karşılanan Demirkol, engelliler ve aileleriyle bir araya geldi. Engellilerin he zaman yanında oldukları mesajını veren Başkan Demirkol, engelli ailelerinin sosyal çevrelerine dağıtmaları için de gıda kolilerinin teslimini yaptı.

Ziyaretine ilişkin açıklama yapan Demirkol,"Haliliye Belediyesi olarak toplumumuzun tüm kesimlerine hizmet etmek istiyoruz. Bu arada genç, çocuk, yaşlı, engelli, engelsiz demeden Haliliye'nin her alanında hizmet etmek istiyoruz. Bugün de, Zihinsel Engelli Derneğimize geldik. Engelli kardeşlerimiz ve onların aileleriyle birlikte olduk. Engelli kardeşlerimiz, Haliliye Belediyemiz ile bütünleşmiş ve "benim bir belediyem var" anlayışıyla Haliliye Belediyemizin çalışmalarına katkı sunuyorlar. Engelli kardeşlerimizle daha öncesinde çeşitli sosyal ve kültürel gezilerde birlikte olduk. Bundan sonrasında da, birlikte olmaya devam edeceğiz. Haliliye Belediyemizin çalışmalarına katkıda bulunmaları amacıyla engelli kardeşlerimiz, ihtiyaç sahibi ailelere dağıttığımız gıda kolilerini kendileri de ihtiyaç sahiplerine dağıtarak, çalışmalarımıza katkı sunmaya devam edecekler" dedi.

Dernek Başkanı Bedih Satoğlu ise Başkan Fevzi Demirkol'un her zaman için yanlarında olduklarını ifade ederek, "Haliliye Belediye Başkanımız Fevzi Demirkol, sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarını gittikçe yoğunlaştırmaktadır. Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalarında herhangi bir ayrım yapmadan zihinsel engellilerimiz ve diğer tüm engelli derneklerimizi kucaklıyor. Bugün de, Başkanımız Fevzi Demirkol, engellilerimizi ziyaret edip, Ramazan'ımızı kutladı. Bizlere gıda kolisi konusunda yardımcı oldu" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim