• BIST 9524.59
  • Altın 2492.257
  • Dolar 32.5506
  • Euro 34.6708
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 16 °C

Demirbakan: "Savaşmıyoruz, Futbol Oynuyoruz"

Demirbakan: "Savaşmıyoruz, Futbol Oynuyoruz"
Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Balıkesirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada futbolun savaş olmadığını belirterek, "Biz...

Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Balıkesirspor maçı sonrası yaptığı açıklamada futbolun savaş olmadığını belirterek, "Biz futbol oynamaya çalışıyoruz" dedi.

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Vartaş Elazığspor, deplasmanda Balıkesirspor ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Vartaş Elazığspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, futbolun savaş olmadığını belirterek, sıralamadaki puan durumundan dolayı futbolun savaşa döndüğünü ifade etti.

Demirbakan, iki takımın da hedefleri olduğunu belirterek, "11, 12 takım şu an ikinci sıra ya da play-off için mücadele ediyor. Böyle bir lig olmadı. Bütün takımlar puan olarak birbirine yakın. Mücadele adına iyi de oluyor. Maça iki takımda iyi başladı. Balıkesir de iyi oynadı. Bütün futbolcular iyi niyetle mücadele etti" dedi.

Maçın son dakikalarına doğru yorgunluğun olduğunu belirten Demirbakan, "Maçın sonlarına doğru puan cetvelindeki durumdan dolayı maç agresifleşti. Maçın sonunda savaşmayı ön plana çıkardılar futbolcular. Akıllarıyla oynamadılar, duyguları ön plana çıktı. Onun için iki takımın da iyi niyeti bozuldu. Kaos futboluna döndü. Rakibimizin de pozisyonları var, bizim de. Rakibimiz de biz de iyi pozisyonlar yakaladık. Maçın sonucunu puan cetvelindeki sıralamaya bağlıyorum. Futbolcular çok istekli ama mantığın üstüne sinirler çıkınca, hırs başka bir şey. Biraz daha aklımızla oynarsak, genel olarak söylüyorum Türkiye'de oynanan futbol için konuşuyorum. Futbolumuz ilerler. Avrupa'da dünyada söz sahibi oluruz. Savaş falan bunları bırakalım. Biz futbol oynamaya çalışıyoruz. Maçın ortalarında iki takım da top oynayama çalışıyordu. İyi mücadele değil, iyi futbol oynadık diyelim biz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim