• BIST 9129.9
  • Altın 2324.276
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.9529
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Demir: “Büyümek ve güçlenmek için daha çok çalışacağız”

Demir: “Büyümek ve güçlenmek için daha çok çalışacağız”
Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Demir, derneğin daha büyüyüp gelişmesi ve Oltu'ya değer katması için daha...

Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Demir, derneğin daha büyüyüp gelişmesi ve Oltu'ya değer katması için daha da büyüyüp, gelişeceklerini söyledi.

Erzurum Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin aylık toplantıları devam ediyor. Dernek Başkanı Hakan Demir başkanlığında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri ve Oltulular, istişare yapmaya devam etti.

Erzurum'un büyük ilçelerinden biri olduklarının altını çizen Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hakan Demir, Oltular derneği olarak Erzurum'da daha da büyüyüp gelişmeleri ve güçlü bir yapıya kavuşmak için çok çalışacaklarını ifade etti.

Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Demir, yönetim olarak göreve geldikleri günden beri Oltu'yu en iyi şekilde temsil etmek için gayret gösterdiklerini ve büyük fedakarlıklar yaptıklarının altını çizerek, bundan sonra daha da çok çalışacaklarını vurguladı.

Demir, "Göreve geldiğimiz günden beri gitmediğimiz kapı bırakmadık. Ziyaretlerimiz de tüm hızıyla sürecek. Amacımız her Oltulu'ya ulaşmak ve iyi noktalara gelen Erzurumlu hemşehrilerimizi onurlandırma adına ziyaretlerimiz devam edecek. Güçlü olma ve daha büyük bir camia hüviyetini kavuşmamız için, gecemi gündüzüme katmaya devam edeceğim. Oltulular derneğinin daha güçlü olması için sonuna kadar savaşacağım. Hayatımda "pes" etmek gibi bir yapı yok. Sonunda bu savaşı kazanacağım. Biz Oltumuz ve Oltulular adına çıktığımız bu yolda derneğimizin daha büyümesi, geniş kitlelere ulaşması için ne gerekiyorsa onu yapacağız. Oltu ve Oltululara yük olmak istemiyoruz. Dernek yönetimi olarak buna özen gösterip, bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.

Oltu ve Yöresi Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Demir, aylık mutat istişare toplantılarına gençlerin katılımının çoğunlukta olmasının da gurur vesilesi olduğunu belirterek, "Birlik gecemize iştirak eden yönetim kurulu üyeleri kıymetli büyüklerim değerli Oltulu hemşehrilerim katılımlarınızla bizleri onurlandırdınız. Özellikle genç arkadaşlarımızın ağırlıklı olması ziyadesiyle memnuniyet vericiydi hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok güzel bir toplantı oldu, aramıza katılamayıp üzüntüsünü ve selamını ileten özrünü beyan eden üyelerinize hemşehrilerimize ayrıca teşekkür ediyorum. Her şey çok güzel olacak Allah birlik beraberliğimizi daim etsin" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim