• BIST 9524.59
  • Altın 2526.553
  • Dolar 32.5746
  • Euro 34.6658
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Defterdarlık Heyetinden Bartın TSO’ya Ziyaret

Defterdarlık Heyetinden Bartın TSO’ya Ziyaret
27. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Bartın Defterdarlığı heyeti, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cihat Çakır'ı makamında ziyaret...

27. Vergi Haftası kutlamaları çerçevesinde Bartın Defterdarlığı heyeti, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Cihat Çakır'ı makamında ziyaret etti.

İl genelindeki kamu kurum ve kuruluşlar ile vergi mükellefi olan sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Bartın Defterdar Vekili Önder Özen ile daire amirlerinden oluşan heyet Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır'ı makamında ziyaret ederek, gerçekleştirilecek etkinlikler hakkında bilgilendirmede bulundu.

Bu yıl 27.si kutlanacak Vergi Haftası hakkında bilgilendirme bulunan Bartın Defterdar Vekili Önder Özen, "Vergi daireleri hafta boyunca mükellefleri iş yerlerinde ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinleyeceğiz. Verginin her şeyden önce bize dönük bir hizmet olduğunu, bu ödevin zamanında ve tam olarak yerine getirilmesinin daha iyi yol, hava limanı, okul, ulaşım, haberleşme, hastane ve daha nice hizmetler olduğuna önce inanmamız gerekmektedir. Hepimizin bildiği gibi devletimizin en önemli gelir kaynağı vergidir. Devletimizin vatandaşlarımıza sunduğu hizmet ve yatırımların büyük bir bölümü tahsil ettiği vergi gelirleri ile karşılanmaktadır. Ülkemizde üretim ve istihdamı arttırmak suretiyle vergi gelirlerinin arttırılması hedeflenmektedir. Kendilerine çalışmalarımızda bizlere verdikleri destekten dolayı hem yönetim kurulu hem de meclis olarak çok teşekkür ediyorum" dedi.

2023 hedeflerine ulaşmış güçlü bir Türkiye ideali için Bartın TSO olarak üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirme çabası içerisinde olduklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, "Gelişmiş dünya ülkelerinin vatandaşlarının vergi bilinci, vergi ahlakı ve vergi verme alışkanlığı, gelişmekte olan ülkelere göre daha fazla olup, bu değerlendirme aynı zamanda ülkeler arası gelişmişlik kriterleri arasında sayılmaktadır. Ekonomik dengelerin korunabilmesi ve genel fiyat seviyesinin yükselmesi olan enflasyonun etkilerinin azalmasında en önemli araçlardan birisi ve belki de en önemlisi genel bütçe gelirlerinin içerisinde yaklaşık yüzde 80'ler civarında yer alan en sağlam kaynak vergilerdir. Şimdiye kadar başarılı bir şekilde götürdüğünüze inandığım bu görevde bundan sonra da başarılarınızın devamını diliyorum. Vergi Haftası, tüm sanayici, iş adamımıza, en küçük esnafımızdan en büyüğüne kısacası tüm camiamız için hayırlara vesile olması temenni ediyorum" dedi.

Defterdarlık Heyetinden Bartın TSO’ya Ziyaret

Defterdarlık Heyetinden Bartın TSO’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim