• BIST 9079.97
  • Altın 2307.515
  • Dolar 32.3424
  • Euro 35.0714
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C
  • İzmir 21 °C

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şener’den Milas’ta ziyaretler

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Şener’den Milas’ta ziyaretler
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Muğla'nın Milas ilçesine geldi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Muğla'nın Milas ilçesine geldi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı, Ordu AK Parti eski Milletvekili İhsan Şener, çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Milas'a geldi. Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar'la birlikte ziyaretlerine ilk olarak Sakarkaya Mahallesi'nden başlayan Şener, Mahalle Muhtarı Hakkı Arıcı ve yöre sakinleri tarafından karşılandıktan sonra, esnafla selamlaştı. Daha sonra burada vatandaşlara seslenen Şener, Türkiye'nin son dönemde ülkemizi tehdit eden tüm unsurlara karşı El-Bab'da, Afrin'de olduğu gibi ülkemize yönelecek bütün olumsuzlukları bertaraf edecek güce sahip olunduğu dile getirerek, içinde bulunulan şartları 1. Dünya Savaşı öncesi koşullarına benzetti. Şener, Türkiye'nin güçlü bir siyaset ve orduyla dünyanın en önemli ülkelerinden biri olduğuna vurgu yaptı.

Şener ve beraberindekiler daha sonra, AK Parti İlçe Teşkilatı binasında partililerle bir araya geldi. 2019 yılında yapılacak yerel seçimlerde yeni seçilen ve yetkilendirilen İlçe Başkanı Fahri Acar'la birlikte Milas Belediyesinin kazanacağına inandığını vurgulayan Şener, "Öncelikle İlçe Başkanımız Fahri Acar'a yeniden hayırlı olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Görüyorum ki, Milas coğrafyasına hakim olması ve dinamik yapısıyla iyi bir enerji veriyor. Ben, başkanınız ve ekibiyle Milas Belediyesini bu yerel seçimlerde kazanacağınıza inanıyorum. Seçimlerin akşamında ilk bakacağım yerlerden biri Milas olacak" diye konuştu.

Şener, daha sonra kısa süre içinde açılışı planlanan Hekatomnos Arkeopark Alanı ve içinde oluşturulan alanları gezerek Milas Müze Müdürlüğü yetkililerinden bilgi aldı. Milas Gençlik Merkezi'nde bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Şener, bu programın ardından ilçeden ayrıldı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim