• BIST 9706.07
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu
Tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen oybirliğiyle yeniden Cemiyet Başkanlığına seçildi.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Tek liste halinde gerçekleştirilen genel kurulda Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen oybirliğiyle yeniden Cemiyet Başkanlığına seçildi. Turgut Özal İş Merkezi Belediye Konferans Salonu'nda gerçekleşen genel kurula cemiyet üyeleri katıldı.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini belirterek, güvenlik güçlerinin terörle mücadele başarılı olacağını ve bugünlerinde atlatılacağını söyledi.

Gazeteciler olarak kırmızı çizgileri olduğunu dile getiren Erzen, "Bunların dışında farklı görüşlerimiz olabilir. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Terörle mücadele de güvenlik güçlerimiz başarılı olacaklardır. Bizler birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece çözemeyeceğimiz sorun yoktur" dedi.

"Mesleğimizi daha iyi ortamlarda icra edebilmemiz için birlikte hareket etmekte fayda var. Bunu yaşayarak gördük" diyen Erzen, Çorum Gazeteciler Cemiyeti'ne katılan yeni üyelere teşekkür etti.

Gazeteci Mehmet Yolyapar'ın onursal başkan seçilmesi ile ilgili de değerlendirmede bulunan Erzen, "Mehmet Yolyapar meslekte duayenimizdir. Ona hakettiği manevi payeyi vermekten onur duyuyoruz" diye konuştu.

Erzen, "Gazeteciler Cemiyetlerinin illerde SMMMO veya Barolara benzer şeklide tek çatı altında kurulması planları var. Bizler her türlü öneriye açığız yeterki ayağı yere bassın. Sorunları aşmanın, karşılıklı mutabakatla çözmenin yerleri buralardır. Birbirimizi iyiye doğruya yönelterek yüceltebiliriz" diyerek sözlerini tamamladı.

Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar da, 46 yıldır gazetecilik yaptığını ifade ederek, "Ben aynı zamanda Çorum Beşiktaşlılar Derneği Onursal Başkanıyım ama Çorum Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanlığı unvanı hayatım boyunca taşıyacağım en önemli unvandır. Bundan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu Şevket Erzen başkanlığında şu isimlerden oluştu: Bülent Özkaleli, Sadık Örgel, Mustafa Demirer, Taner Şimşek, Murat Özülke, Serdar Özel, Mustafa Külcü, Bilal Çevrim.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Genel Kurulu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim