• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Çorlu Kaymakamlığı’ndan Mahalle Turnuvası

Çorlu Kaymakamlığı’ndan Mahalle Turnuvası
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çorlu Kaymakamlığı tarafından mahalle maçları turnuvası düzenlendi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Çorlu Kaymakamlığı tarafından mahalle maçları turnuvası düzenlendi.

Gençlere mahalle kültürünü aşılamak, dostluk, kardeşlik ve birliktelik olgusunu sağlamak maksadıyla Çorlu Kaymakamı Levent Kılıç'ın önerisiyle hayata geçirilen mahalle maçları turnuvası mahallerin 12-14 yaş grubu öğrencilerin katılımıyla oluşturulan futbol takımlarının karşı karşıya gelmesi ile başladı.

Çorlu Kaymakamlığı ile Çorlu İlçe Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ev sahipliğinde Çorlu General Basri Saran Stadyumu'nda düzenlenen mahalle maçları turnuvasına 26 mahallesi bulunan Çorlu'da 19 mahalle katıldı.

Mahalle muhtarlarının gözetiminde hazırlanan takımların ilk gün karşılaşmaları bir hayli renkli ve çekişmeli görüntülere sahne oldu.

Düzenlenen organizasyonun son derece yararlı olduğunu belirten Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Neşe Benek, "İyi düşünülmüş ve doğru uygulanmış bir proje. Emeği geçenleri kutluyorum. Gençlerin mahallelerine aidiyet duygusu kazanmaları bakımından da önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.

Çorlu İlçesi Kaymakamı Levent Kılıç tarafından yapılan yazılı açıklamada ise "19 ayrı mahalle takımının katılımıyla düzenlenen turnuvada maçların 4 gün boyunca devam edeceği, final maçlarının ise 23 Nisan 2016 tarihinde yapılacağı kaydedildi. 3 Nisan projemiz 2004-2005-2006 doğumlu çocuklarımızın oluşturduğu mahalle maçlarımız başlamış 26 mahalleden 19 mahalle turnuvaya katıldı. Muhtarlarımızı kulüp Başkan'ı yapıp okullarla işbirliği yaparak güzel bir etkinlik gerçekleştirmek istedik ve bunda da başarılı olduk. Seminer dolayısıyla Maçları seyredemedim ancak yarı final ve final maçlarında oradayım inşaallah. Muhtarlarımızı, gençlik spor Müdürlüğümüzü, beden eğitimi öğretmenlerimizi kutluyor amatör sporlar Tekirdağ şubemize hakem desteği için teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim