• BIST 9524.59
  • Altın 2489.694
  • Dolar 32.4917
  • Euro 34.7623
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 23 °C

Çocuklar İle İçindeki Çocuğu Yaşatan Anne-babalar Bilkent’te Buluşuyor

Çocuklar İle İçindeki Çocuğu Yaşatan Anne-babalar Bilkent’te Buluşuyor
İş hayatı ve yoğun yaşam temposu nedeniyle çocuklarıyla kaliteli zaman geçiremeyen aileler için Ankara'da yeni bir merkez açılıyor.

İş hayatı ve yoğun yaşam temposu nedeniyle çocuklarıyla kaliteli zaman geçiremeyen aileler için Ankara'da yeni bir merkez açılıyor. Çocukların yapmak isteyip de ev ortamında yapamadıkları her türlü aktiviteyi, anne-babalarıyla birlikte gerçekleştirebilecekleri PIQUE Aile Kulübü, kişisel gelişim ile eğlenceyi bir araya getiriyor.

Başkent Ankara, çocuklarla ailelerinin birlikte zaman geçirecekleri dev bir tesise kavuşuyor. İstanbul Ulus'ta hayata geçirilen ve büyük ilgi gören Türkiye'nin ilk aile kulübü Bilkent Station'da açılıyor. Çocukların zamanlarını aileleri ile birlikte kaliteli ve bol aktiviteli bir şekilde geçirebilecekleri, her detayın özenle düşünüldüğü PIQUE, küçük misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor. 0-11 yaş arasındaki minikleri bir araya getirecek olan PIQUE, çocuklarıyla içeriği doldurulmuş nitelikli vakit geçirmek isteyen aileler için tasarlandı. Çocukların kişisel ve sosyal gelişimi ile el becerilerini artırmayı hedefleyen Aile Kulübü, eğlenceye vakit ayıramayan anne-babalar için de iyi bir dinlenme ve sosyalleşme alanı olacak.

PIQUE Aile Kulübü hakkında bilgi veren Hülya Mantion, modern yaşamın getirdiği en önemli sorunlardan birinin aileler ile çocuklar arasındaki duygusal kopuşlar olduğunu belirterek "PIQUE'de hem çocuklar için hem de anne-babalar için eğlenceli ve dolu dolu bir konsept hazırladık. PIQUE'de isteyen anne-babalar çocuklarıyla birlikte aktivitelere katılabilir eğlenceli dakikalar geçirebilir, isteyen aileler de huzurlu bir ortamda işlerini takip edebilirler" dedi.

BU EĞLENCE DÜYASINDA YOK YOK

Anne-babaların çocuklarının hiç bilmedikleri yönlerini keşfedeceklerini aktaran Mantion, "Toplam 3 bin 500 metrekarelik alanda modern ve hijyenik bir ortamda, çocuklarımızın neler yapabileceğini yakından görecek ve onları farklı yönleriyle tanıma fırsatı bulacağız. PIQUE'de buluşan çocukların paylaşma ve yardımlaşma duygularıyla birlikte, ortaya yeni şeyler koyma yetenekleri gelişiyor ve özgüvenleri de hızla artıyor. Çocukların kendilerini geliştirebilecekleri sanat atölyesinden enerjilerini harcayabilecekleri oyun platformuna, hünerlerini sergileyebilecekleri mutfak atölyesinden, sanat atölyesine, jimnastik ve birbirinden eğlenceli aktiviteler minikleri bekliyor. Açık alandaki çocuk parkında aküsüz arabalara binmenin ve arkadaşlarıyla oynamanın tadını çıkaran küçük misafirler, kapalı yüzme havuzunda suyla tanışmanın keyfini çıkarıyorlar" şeklide konuştu.

Çocukların arkadaşları ile birlikte unutamayacakları doğum günü partileri düzenleyeceklerini hatırlatan Mantion, sözlerini şöyle tamamladı: "İsteklerinize özel hazırlanan doğum günü paketleri ile minik misafirlerimizi bekliyoruz. Yalnızca çocuklar için değil aileler için de benzersiz bir kulüp olma özelliğini taşıyor. Büyükler için hamile ve bebeklere özel programların da olduğu, yoga ve pilates gibi aktivitelerin yanında restoran ve lounge alanında tatlı sohbetler eşliğinde keyifli dakikalar sunuyor. Güvenlik konusu da bizim en önem verdiğimiz alanlardan olup, alandaki çocuklarımızın her hareketi olumsuz bir durum ortaya çıkmaması için kameralı sistemlerle sürekli olarak izlemektedir."

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim