• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Çocuk Korosu İlk Konserini Verdi

Çocuk Korosu İlk Konserini Verdi
Şehzadeler Belediyesi Çocuk Korosu ilk konserini Tarihi Bedesten'de verdi.

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Korosu ilk konserini Tarihi Bedesten'de verdi. Geçtiğimiz aylarda kurulan Şehzadeler Belediyesi Çocuk korosunun sıkı bir çalışmayla başarılı bir şekilde konser verdiğini belirten Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Koromuza katılan tüm çocuklarımızın ailelerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Korosu ilk konserini Koro Şefi Ahmet İnce şefliğinde Tarihi Bedesten'de verdi. Bedesten'de düzenlenen Konsere Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Meclis Üyesi Burhan Aydemir, Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Şehzadeler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Enes Karataş, Yunusemre Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Halil Arslan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehzadeler Belediyesi Çocuk Korusu, konserde okuduğu ilahi ve mehter marşlarıyla Bedesten'i dolduran vatandaşlara keyifli anlar yaşattılar. Koro üyesi Senanur Akçil'in İstiklal Marşının 10 kıtasını coşkulu bir biçimde duygu yüklü okuması salonu dolduranlar tarafından büyük alkış aldı. Şehzadeler Belediyesi Çocuk Korosunun kısa sürede çok güzel hazırlandığını ifade eden Başkan Çelik, "Bu akşam Şehzadeler Belediyesi Çocuk Korosunun konseriyle gerçekten mest olduk. Bu kadar başarılı ve bu kadar harika bir koro olacağını ben tahmin etmemiştim. Bu akşam burada sahne alan yavrularımızın her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Koromuzun kuruluşundan beri çalışan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze ve Sanatçımız Ahmet İnce'ye yürekten teşekkür ediyorum. 3 aydır sıkı bir çalışma içindeydi Çocuk Koromuz, demek ki çaba ve gayret sarf edince böylesine güzellikler ortaya çıkıyormuş. Yavrularımız bu akşam çok güzel ilahiler söylediler, çok güzel şiirler okudular ve mehter marşlarıyla, kahramanlık Türküleriyle bizlerin hem gönüllerine hem kulaklarına hitap ettiler. İnşallah daha güzel etkinliklerde bir araya geliriz. Bu akşam bir teşekkürü de bu yavrularımızın anne ve babalarına etmek istiyorum. Ailelerimizin bir desteği olmasa bu çocuklarımız bu kurslara gelemez ve böyle bir koro ortaya çıkmazdı. Ayrıca Şehzadelerin çocuklarının bu güzel konserini izlemek için salonumuzu dolduran tüm misafirlerimize hoş geldiniz diyor, herkese çok teşekkür ediyorum. Şehzadeler Belediyemizin Çocuk Korosunun konserleri devam edecek" dedi.

Konser sonunda Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik tüm koro üyelerine kitap hediye etti ve ardından toplu fotoğraf çekildi.

Çocuk Korosu İlk Konserini Verdi

Çocuk Korosu İlk Konserini Verdi

Çocuk Korosu İlk Konserini Verdi

Çocuk Korosu İlk Konserini Verdi

Çocuk Korosu İlk Konserini Verdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim