• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Clk Uludağ Elektrik’ten İndirimli Elektrik Müjdesi

Clk Uludağ Elektrik’ten İndirimli Elektrik Müjdesi
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova Bölgesi'nin elektrik tedarik şirketi CLK Uludağ Elektrik, indirimli elektrik tarifeleriyle vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova Bölgesi'nin elektrik tedarik şirketi CLK Uludağ Elektrik, indirimli elektrik tarifeleriyle vatandaşın yüzünü güldürüyor.

Serbest tüketici statüsündeki elektrik kullanıcıları elektriğini CLK Uludağ Elektrik'ten indirimli olarak temin edebilecekler. 2016 yılı için serbest tüketici limitinin Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) tarafından yıllık 3600 kWh olarak belirlendiğini belirten CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "Aylık Elektrik faturası yaklaşık 125 TL ve üzerinde olan abonelerimiz, indirimli elektrik tarifelerimizden yararlanabilirler. Serbest tüketici statüsünde olan elektrik kullanıcıları elektrik hizmet kalitesinde bir değişiklik olmadan şirketimizle sözleşmesini yenileyerek indirimli elektrik kullanıcısı olabilir. Güney Marmara Bölgesi'nde serbest tüketici statüsünde yer alan ve henüz herhangi bir indirimli tarifede yer almayan 60 bine yakın müşterimiz sanayi, esnaf, mesken avantajlı tarifelerinden yararlanabileceği gibi, Türkiye'nin diğer bölgelerinde yer alan serbest tüketiciler de indirimli elektrik tarifelerimizden yararlanabilirler" dedi.

İndirimli elektrik hakkından yararlanmanın çok kolay olduğunu ve herhangi bir ek maliyet içermediğini vurgulayan Ali Erman Aytac, müşterilerin göreceği tek değişikliğin faturalarındaki indirimli fiyat olacağını, elektrik tesisatında veya sayaçta bir değişiklik yapılmayacağını belirtti. Aytac, serbest tüketiciler için hazırlanan indirimli elektrik sözleşmesinin imzalanmasından itibaren abonelerin avantajlı tarifelerinden yararlanabileceğini, elektrik tesisatında veya sayaçta bir değişiklik yapılmayacağını ifade etti.

Serbest tüketicilerin 444 6 646 telefon numaralı indirimli elektrik hattından ya da Güney Marmara Bölgesi'nde yer alan 70'in üzerindeki müşteri işlem merkezlerinden işlem yapabileceklerini belirten Aytac, clkuludag.com.tr web sayfası adresinde yer alan online işlem merkezinden güvenli ve hızlı bir şekilde, istedikleri zaman ve istedikleri mekanda indirimli elektrik tarife başvurularını yapabileceklerini söyledi. Aytac, online.clkuludag.com.tr web sayfası üzerinden indirimli enerji alabilecekleri gibi, fatura ödeme, borç sorgulama, abone olma, bilgi güncelleme, Yuvam Güvende sigorta başvurusu gibi işlemlerini de rahatlıkla yapabileceklerini vurguladı.

CLK ULUDAĞ ELEKTRİK'TEN "YUVAM GÜVENDE" SİGORTASI

Serbest tüketicilere yönelik olarak hayata geçirdikleri Yuvam Güvende sigortası konusunda da bilgi veren Ali Erman Aytac, "Serbest tüketiciler, yani faturası aylık 125 TL ve üzerinde olan tüketiciler; Yuvam Güvende sigortasından ek bir ücret ödemeden yararlanabiliyorlar. Sigorta kapsamında müşterilerimizin faturalarını güvence altına alıyor ve asistanlık hizmeti sunuyoruz.

Evlerindeki elektrik ve su tesisatı ile ilgili sorun ve arızalarda, cam tahribatı, anahtar kaybı ve unutulması gibi durumlarda malzeme, yol ve işçilik masrafları sigorta kapsamında ücretsiz olarak karşılanıyor. Ayrıca en yakın hastaneye yılda 3 kez ambulans nakil hizmeti alınabiliyor. Abonenin kazaen sakatlığı veya vefatı durumunda 1 yıl boyunca 500 TL'ye kadar, elektrik, su, doğalgaz ve telefon faturaları sigorta güvencesi kapsamında ödeniyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim