• BIST 9079.97
  • Altın 2318.134
  • Dolar 32.3415
  • Euro 34.9033
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 18 °C

Clk Uludağ Elektrik, Yeni Yıla Yeni Çalışma Saatleri İle Başlayacak

Clk Uludağ Elektrik, Yeni Yıla Yeni Çalışma Saatleri İle Başlayacak
Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova Bölgesi'nin elektrik tedarik şirketi CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış Müşteri İşlem Merkezleri (MİM), yeni yıla...

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova Bölgesi'nin elektrik tedarik şirketi CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış Müşteri İşlem Merkezleri (MİM), yeni yıla yeni çalışma saatleri uygulaması ile başlayacak.

CLK Uludağ Elektrik Perakende Satış Müşteri İşlem Merkezleri, 2016 yılının ilk iş günü 4 Ocak Pazartesi gününden itibaren CLK Uludağ Elektrik Müşteri İşlem Merkezleri, abonelerine sabah 08.00 ile 12.30 ve 13.30 ile 18.00 arasında hizmet verecek. Yeni çalışma saatleriyle, abonelerine minimum bekleme süreleri ile en hızlı şekilde hizmet vermeyi amaçladıklarını ifade eden CLK Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, "Sabah saatlerinde yaşanan yoğunluğu azaltmak ve çalışanların işyerlerine geçmeden mesai öncesinde işlemlerini tamamlayabilmeleri amacıyla çalışma saatlerine yarım saat erken başlayacağız. Bu uygulama ile abonelerimiz Müşteri İşlem Merkezlerinde (MİM) yapabilecekleri elektrik faturalarını ödeme, abone olma, borç sorgulama, bilgi güncelleme, serbest tüketicilere yönelik olan indirimli tarife uygulamaları gibi işlemlerini, güneş ışığından faydalanarak ve zamanı daha iyi kullanarak etkin bir şekilde gerçekleştirebilecekler" dedi.

Genel Müdür Ali Erman Aytac, saat değişikliği uygulamasının Güney Marmara Bölgesi'nde yer alan 70'den fazla CLK Uludağ Elektrik Müşteri İşlem Merkezi'nde aynı anda başlayacağına dikkat çekti. Bir yandan Müşteri İşlem Merkezleri'nde hız ve konforu arttırırken bir yandan da internet üzerinden yapılan işlemlere ağırlık verdiklerini vurgulayan Aytac, abonelerin istediği taktirde Müşteri İşlem Merkezleri'nde yapabilecekleri işlemlerin tamamını clkuludag.com.tr adresinde yer alan online işlem merkezinden de güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Clk Uludağ Elektrik, Yeni Yıla Yeni Çalışma Saatleri İle Başlayacak

Clk Uludağ Elektrik, Yeni Yıla Yeni Çalışma Saatleri İle Başlayacak

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim