• BIST 9050.24
  • Altın 2295.671
  • Dolar 32.3229
  • Euro 35.1342
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 26 °C

Çinçin’e Yüzme Havuzu

Çinçin’e Yüzme Havuzu
Gecekondulardan temizlenen, yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Çinçin'de, Altındağ Belediyesi tarafından...

Gecekondulardan temizlenen, yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Çinçin'de, Altındağ Belediyesi tarafından yapılan tesisler güneş gibi doğuyor.Temelleri kısa bir süre önce atılan, başta gençler olmak üzere tüm mahalle sakinleri tarafından sabırsızlıkla beklenen yüzme havuzları tamamlandı. Başkent'in tam ortasında bir cazibe merkezine dönüşen Çinçin her geçen gün gelişirken, yüzme havuzu kompleksi dekapılarını açmak için gün saymaya başladı.

ALTINDAĞLILARA YENİ YIL HEDİYESİ

Ankara'da kentsel dönüşümün öncüsü haline gelen Altındağ Belediyesi bölgedeki yatırımlarını hızla tamamlayarak, Altındağlıların hizmetine sunuyor. Bölgedeki gençlerin sporla ilgilenmeleri, sağlıklı yaşam sürmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları için hayata geçirilen 2 yüzme havuzu, yeni yılda kapılarını açmak için bekliyor.

"ÖZELLİKLE ÇOCUK VE GENÇLERİN YÜZME HAVUZUNDAN FAYDALANMASINI İSTİYORUM"

Sanatla ve sporla ilgilenen insanların kötü alışkanlıklardan uzak duracağına inandığını her fırsatta belirten Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki "Çinçin adıyla bilinen Gültepe Mahallesi'nde, sadece fiziki değil sosyal dönüşüm için de projeler gerçekleştirdik. Çinçin'e içerisinde çok konforlu 2 yüzme havuzunun da olduğu dev bir tesis yaptık. Altındağlı hemşehrilerimiz için gece gündüz çalışıyoruz. Günü kurtaracak değil, geleceğe değer katacak yatırımlara imza atıyoruz" dedi.

Daha önce de 3 havuz projesini Altındağ'a kazandırdıklarını belirten Başkan Veysel Tiryaki, özellikle çocuk ve gençlerin bu spor tesisinden faydalanmasını çok arzu ettiğini belirtti. Başkan Tiryaki, içinde yarı olimpik iki adet yüzme havuzu bulunan tesiste, kafetarya, soyunma ve dinlenme bölümlerinin olduğunu da sözlerine ekledi.

Çinçin’e Yüzme Havuzu

Çinçin’e Yüzme Havuzu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim