• BIST 9096.05
  • Altın 2323.989
  • Dolar 32.3607
  • Euro 34.9689
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C

Cihat Arslan: Setkus’un yediği gol beni üzdü

Cihat Arslan: Setkus’un yediği gol beni üzdü
Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Sivassporlu Setkus'un yediği golü değerlendirirken, "Ben "kader ağlarını örmüş" dedim. Böyle bir...

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Sivassporlu Setkus'un yediği golü değerlendirirken, "Ben "kader ağlarını örmüş" dedim. Böyle bir gol yiyorsanız. Bu sadece kaderle açıklanır. Ben üzüldüm kendi adıma sevinirdim ama Setkus'un o golü beni bir insan olarak üzdü. Ama bu çok acı ben bu kadar üzüldüysem yaşayan Allah bilir ne kadar üzüldü." dedi.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Cihat Arslan Süper Lig'in 31. hafta maçında konuk oldukları ve 1 - 1 sona eren Medicana Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada sezonun en kötü ilk yarısını oynadıklarını söyledi.

"Belki maçın geneli için de aynısını söyleyebiliriz. Dün gece çok zorlu bir yolculuk yaşadık, rötarlardan dolayı 11 saat sonra Sivas'a ulaşabildik. Gece 1'de oteldeydik. Bu durum bize çok etki etti." diyen Cihat Arslan, şöyle devam etti:

"Tabi, stresli bir maçtı, Sivasspor adına önemli bir karşılaşmaydı. İlk yarı itibariyle baktığımızda ortada bir futbol yoktu. Ama Sivas ikinci yarı öne geçmeyi başardı skoru da koruyabilecek duruma geldi. İkinci yarı son yirmi dakika toparlandık. Sivasspor da skoru korumak için telaş yaptı. Biz de ondan biraz faydalandık ama keşke Setkus'un golünü biz atabilseydik. Setkus yemeseydi de o zaman belki içimizde bir sevinç olabilirdi. Şu an o hatadan gelen bir gol açık söyleyeyim bizi çok mutlu etmedi. Burada bir acı var, burada bir sıkıntı, üzüntü var. Tabir yanlış olmasın "Cenaze evinde düğün olmaz" diyorlar ya onun için Setkus'a geçmiş olsun diyorum. Onun adına çok üzüntülüyüm. Kimse istemezdi."

Maçın tahlil edecek bir yönünün olmadığını kaydeden Teknik Direktör Arslan, "Onun için bir analiz yapsak yanlış olur. Sivasspor'a bundan sonra başarılar diliyorum. İnşallah mücadeleleri devam eder." dedi.

"BU ÇOK ACI"

Setkus'un hatasından gelen gol sonrası neler düşündüğü sorulan Cihat Arslan, "Ben "kader ağlarını örmüş" dedim. İçimden geçen bu. Böyle bir gol yiyorsanız. Bu sadece kaderle açıklanır. Bunu başka türlü açıklamaya kalkarsanız bence cevabını bulamazsınız. Ben üzüldüm kendi adıma sevinirdim ama Setkus'un o golü beni bir insan olarak üzdü. Ama keşke golü biz atsaydık. O zaman daha çok sevinirdim." cevabını verdi.

Futbol hayatınızda böyle bir golle karşılaştınız mı? şeklindeki soruya ise Arslan, "Biz de küme düştük geçmişte. Ama bu çok acı ben bu kadar üzüldüysem yaşayan Allah bilir ne kadar üzüldü. Allah yardım etsin. Ama bizim ilk 6 hedefimiz var en azından, bugünün karı olarak bir puan aldık." diye cevap verdi.

Cihan

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim