• BIST 9524.59
  • Altın 2490.091
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.7328
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Çiğli’de Sinema Şöleni

Çiğli’de Sinema Şöleni
Çiğli'de sömestr tatilinde karne alan öğrencileri unutulmadı. Çiğlili öğrenciler, birbirinden güzel ve eğlenceli filmleri bu sömestrde de ücretsiz...

Çiğli'de sömestr tatilinde karne alan öğrencileri unutulmadı. Çiğlili öğrenciler, birbirinden güzel ve eğlenceli filmleri bu sömestrde de ücretsiz izleyebilecek.

Çiğli Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen "Sömestr Sinema Şöleni", birbirinden güzel ve eğlenceli filmlerle Çiğli'de yaşayan öğrencilere şölen tadında bir tatil programı sunmaya hazırlanıyor. Okulların tatile girmesinin ardından 23 Ocak Cumartesi gününden itibaren gösterime girecek filmler, 30 Ocak tarihine kadar ücretsiz olarak izlenebilecek.

Bu yıl gösterime girecek filmler arasında: Tarih öncesinde yaşayan kralın oğlu Prens Edouard'ın hikayesinin anlatıldığı "Maymun Prens", define haritası peşinde yollara düşen arkadaşların konusunun anlatıldığı "Geniş Aile Yapıştır", Doğu Anadolu'da yaşayan Sabri ve Medeni'nin koyunlarını satmak için geldiği İstanbul'da yaşadıklarının anlatıldığı "Yav He He" ile Meksika Yağmur Ormanları'nda yaşayan Sacha ve Manu isimli rakunların hikayesinin anlatıldığı "Ormanda Karmaşa" bulunuyor.

Filmler, her gün 10.30, 12.45, 15.00, 17.15 ve 19.30 seanslarıyla Çiğli Belediyesi Konferans Salonu'nda izleyicileriyle buluşacak.

Yoğun geçen bir dönemin ardından yarıyıl tatilinde öğrencileri unutmadıklarını kaydeden Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, "Eğitim dönemi boyunca çocuklarımız ve gençlerimiz çok yoruldular. Böylesi tatlı bir yorgunluğun ardından dinlenmek onların hakkı diye düşünüyoruz. Bu nedenle yarıyıl tatili süresince onlar için birbirinden güzel, eğlenceli filmlerin yer aldığı bir program hazırladık. Sinemaya gidecek maddi gücü olmayan aileler için bu eksikliği gidermenin zorluğunun farkındayız ve vizyon filmleri gösterimimiz sayesinde bu konuda onlara destek olmaya çalışıyoruz" dedi.

Çiğli’de Sinema Şöleni

Çiğli’de Sinema Şöleni

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim