• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C

Çiftelerliler’den Vali Tuna’ya Ziyaret

Çiftelerliler’den Vali Tuna’ya Ziyaret
Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak ve dernek üyeleri, Çifteler Kaymakamı Süleyman Çelebi...

Çiftelerliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Hadak ve dernek üyeleri, Çifteler Kaymakamı Süleyman Çelebi ve Çifteler Belediye Başkanı Metin Özen ile birlikte, Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna'yı makamında ziyaret etti.

Nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Tuna, Çifteler "in tarım ve hayvancılık bakımından Eskişehir'in önemli bir ilçesi olduğunu söyledi. Farklı coğrafyalardan gelen insanların Eskişehir'de kültürlerini birleştirilerek bir bütünlük oluşturduğunu dile getiren Vali Tuna, Sakarya Nehri'nin doğduğu Çifteler'i turizm potansiyeli yüksek bir ilçe olarak değerlendirdi.

"ÇİFTELERE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Çifteler bölgesine hizmet edecek yatırımların gerçekleştirilmesi için Valilik olarak imkanlar ölçüsünde destek vereceklerini aktaran Vali Tuna, "Türk Dünyası Vakfı tarafından güzel ilçemiz Çifteler'e kalıcı eserler kapsamında çeşitli sosyal donatılar kazandırdık. Bundan sonrada imkanlar ölçüsünde Türk Dünyası Vakfı olarak Çifteler'e hizmet etmeye devam edeceğiz. Türk Dünyası Vakfı, kamu yararına hizmet eden bir kuruluştur" dedi.

Toplumsal hayatta sivil toplum kuruluşlarının çok önemli bir yer tuttuğunu kaydeden Vali Tuna, toplum hizmeti yapan insanların şeffaf ve güvenilir olması gerektiğine dikkat çekti. Yeni yönetim kurulu üyelerini tebrik eden Vali Güngör Azim Tuna, derneğin bundan sonraki çalışmalarında Başkan Çoşkun Hadak'a başarılar diledi.

Derneğin yeni yönetim kurulu üyelerini Vali Tuna'ya tek tek tanıştıran Başkan Hadak ise, amaçlarının ilçe halkı arasındaki birlik beraberliği pekiştirmek olduğunu söyledi. Derneğin 129 üyesi olduğunu kaydeden Başkan Hadak, üye sayısını en yakın sürede bin kişiye çıkarmayı düşündüklerini aktardı. Dernek üyesinin ne kadar çok olursa ilçe halkının sorunlarına o kadar yakın olacaklarını anlatan Başkan Hadak, "İyi ve kaliteli bir hizmet vermek için insanımıza yakın olmalıyız" diye konuştu.

Ziyarette Başkan Hadak, günün anısına Vali Tuna'ya çiçek takdim etti.

Çiftelerliler’den Vali Tuna’ya Ziyaret

Çiftelerliler’den Vali Tuna’ya Ziyaret

Çiftelerliler’den Vali Tuna’ya Ziyaret

Çiftelerliler’den Vali Tuna’ya Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim