• BIST 9698.39
  • Altın 2502.664
  • Dolar 32.5854
  • Euro 34.8559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Çiftçi, AK Parti’nin 17. kuruluş yıl dönümü kutlaması

Çiftçi, AK Parti’nin 17. kuruluş yıl dönümü kutlaması
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yayımladığı mesaj ile AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yayımladığı mesaj ile AK Parti'nin 17. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü ile ilgili bir mesaj yayımladı. Son dönemlerde Türkiye'ye yönelik uygulanmak istenen ekonomik savaşa değinen Çiftçi, "Türkiye hiç bir zaman bir kişinin keyfi kararı ile uçuruma sürüklenecek bir ülke değildir. Ecdadı yüzyıllar boyunca coğrafyalara adaleti ile hükmeden bir neslin devamı olarak her zaman dediğimiz gibi "Durmak yok, yola devam" dedi.

Partilerinin 17 yıllık süreci döneminde Türkiye'nin gelişmiş ülkeler sıralamasında sürekli olarak basamak atladığını da sözlerine ekleyen Çiftçi, "Türkiye, eski Türkiye değil. Lideri ile vatandaşı ile birlik içerisinde hareket eden ve Çanakkale zaferini daha yakın bir döneme kadar Yenikapı ruhu ile yoğuran bir ülke. O yüzden bağımsızlığından hiç bir zaman vazgeçmeyen ülkemiz ve vatandaşımız, her zorluğu olduğu gibi son dönemlerde içerisinde bulunduğumuz süreci de başarı ile atlatacak ve yoluna devam edecektir" şeklinde konuştu.

"Biz, büyük bir aileyiz"

2001 yılında kurulan AK Parti'de şu ana dek her kademesinde görev aldığının belirten Çiftçi, "Biz, AK Parti olarak böylesine kahraman bir halkın hizmetkarı olmaktan gurur duyuyoruz. Kurucu Yönetim Kurulu üyesi olduğum, bir dönem merkez ilçe, dört dönem ise İl Başkan Yardımcısı olarak çalıştığım partimizin 17. yılında yine birlik ve beraberlik içerisinde daha güçlü bir Türkiye için var gücümüzle çalışıyoruz. Türkiye'de değişimin ve gelişimin tek adresi haline gelen böylesine bir kadroda yer almak bana gurur veriyor. İşte bu anlayışla halkımıza hizmetin "en iyisini nasıl ve ne şekilde ulaştırırız" bunun çabası içerisindeyiz. Tüm bu düşüncelerle vesayet odaklarına son veren, Türkiye'yi dev yatırımlarla donatan partimizin halkımız nezdinde ki başarısının devamını hep birlikte ve el birliğiyle diler, halkımıza bizlere vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür ederim" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim