• BIST 9131.16
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 25 °C

CHP'den Gül- Kılıçdaroğlu görüştü iddiasına flaş yanıt!

CHP'den Gül- Kılıçdaroğlu görüştü iddiasına flaş yanıt!
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak açıklamalarda bulundu.

Öztrak'ın açıklamaları şöyle:

Şehitler hemizindir terör bu ülkenin her yurttaşına yapılmış bir eylemdir. Şehitlerimize rahmet yakınlarına baş sağlığı milletimize sabır diliyorum. 

hedefimiz çağdaş ıuygarlık düzeyine ulaşmak ve hatta onu aşmaktır. Türkiye çöağdaş uygarlığın eşit ve şerefli bir üyesi mi olacaktır etrafımızda gidereken artan başarısız ortadoğu ligine mi düşecektir. 

İşte o gün bugündür. Sandığa atılan oylar namus kabul edilmiş kurallar konulmuştur. Türkiyeyi kim yönetirse yönetsin demokrasi oyununu kuralına göre oynamaaya özen göstermiştir. Kimse milletin verdiği koltuktan kalkmıyorum diyemez. 

Geçersiz oylar sayılmış sonuç yine değişmemiştir. Bunlar tutumayınca devletin müfettişleri savcıları polisleri devreye sokulmuş büyükçekmecede taşıma seçmen avına çıkılmıştır. Bu da tutmayınca khk ile devlet görevlerinden uzaklaştırılanlar oy kullanamayacağı iddia edilmiş bu da reddedilmiştir. 

41 bin seçmenden yalnızca 76 seçmenin durumu incelemeye değer bulunmuştur. Bu da sonucu değiştirmeyecektir. 

Bugüne kadar yapılan her itirazın maddi temelden uzak olduğu görülmüştür. İBB Başkanı ekrem imamoğludur bunu herkes içine sindirmelidir. Mızıkçılar şimdi son çırpınışlarını yapmaktadırlar. Dün yeni bir oyun ortaya sürülmüştür. Anadolu Ajansı tam da ysk kararı öncesi bilgileri kamuoyuna sızdırmıştır.  Bu aynı zamanda tek adam parti devleti rejimindeki yeni normları ortaya koyar. Yeni norm seçime gitmeyeceksin. İstanbuldaki seçimi çalıp bu seçimin maymuncuk olması söz konusu bile olamaz. Bu ülkede adalet varsa sonuç değişmeyecektir. Ekrem İmamoğlu ibb başkanıdır.

Yüksek Seçim Kurulu etkilemeye ve tehdide dönük yeni bir oyun piyasaya sunulmuştur. Seçim gecesi yapılan manipülasyonların adresi olan Anadolu Ajansı, YSK kararı öncesinde gizli olarak yürütülmesi gereken bir soruşturma ile ilgili bilgileri kamuoyuna sızdırmıştır. Buna göre 43 sandık kurulu üyesi FETÖ ile irtibatlı demiş. Bunu nasıl anlamışlar 41'i Bank Asya'ya para yatırmış, İkisi de Bylock kullanıcısıymış. Yani Yüksek Seçim Kurulu etkilemeye dönük açık seçik bir manipülasyon yapılmıştır.

Bankaya para yatırmak kötü olmaya yetiyor ama Bank Asya'da yıllarca çalışıp yöneticilik yapanlar bürokraside en üst makamlara gelebiliyor. Yine Bank Asya'ya milyarlar yatıran FETÖ'nün yayın organlarında hisse sahibi olan iş adamları FETÖ'cü olmuyor, iktidardan ihale üstüne ihale almaya devam ediyorlar. Bu seçimin yenilenmesini gerektirmez.

Anadolu Ajansı'nın savcılıktan sızdırdığı İpe sapa gelmez kötü senaryonun hemen ardından AK Parti temsilcileri de ortaya çıktılar, bugün yeniden ek itiraz dilekçesi verdiler.

YSK nın bugün vereceği karar demokrasimiz için artık beka varlık yokluk meselesi. işte beka burda. Egemenlik kayıtsız şartsız milletin olmaya devam mı edecek. Yoksa üçüncü dünyanın başarısız devletleri arasına mı düşeceğiz?

Faizler artıyor iktidar bir an önce bu ülkenin gerçek meselelerine eğilmek durumundadır. ülkemizin kaybedecek tek dakikaya dahi tahammülü yoktur. Seçim konusunun bir an önce ülkenin günddemin kaldırılması gerektiğini görüyoruz.

SORU YANIT

mahmut övür iddiası(Kılıçdaroğlu ve Gül görüştü mü?) İlk söyleyeceğim şey şu allah akır fikir versin. Görüşeceklerse neden yatta görüşsün , açık açık görüşürler. Bunları ibretle izleniyoruz bu yaratılmak istenen gündemi.

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim