• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C

CHP’den GGC’ye Ziyaret

CHP’den GGC’ye Ziyaret
CHP Gaziantep İl Başkanlığı, Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

CHP Gaziantep İl Başkanlığı, Gaziantep Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Akif Ekici, "Bin TL 54 kuruş aldığımız günler, daha iyi olacak" dedi.

CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, CHP Gaziantep İl Başkanı Nesrin Tuncel ile birlikte, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay'ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan Akif Ekici, asgari ücretin bin 300 TL olmasının ardından, yapılan zamların insanları bıktırdığını kaydetti. Ülkemiz için iyi işler yapana "eline sağlık" dediklerini belirten CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, şu anda ülkede yapılan hiçbir şey görmediklerini kaydetti. Ekici, "Bizim sosyal ekonomik politikalarımız mükemmeldi. İyi şeyler getirecektik ve ülke insanı huzurlu hale gelecekti. AK Parti bunların birçoğunu revize ederek taklit etti. Bundan da mutlu olduk. Asgari ücret bin 500 TL olsun dedik, bin 300 TL yaptılar. Ona da razı olduk. Ama bin 300 TL'yi bir taraftan verecek öbür taraftan yaptığı zamlarla geri alacak. Şu anda bin TL 54 kuruş alıyoruz. Yeni haliyle bin 300 TL olacak. Samimiyetle söylüyorum bin TL 54 kuruş aldığımız günler, şimdiden daha iyi olacak. Yapılan zamlar öyle bir hal geldi ki, insanları bıktırır hale geldi" diye konuştu. CHP Gaziantep İl Başkanı Nesrin Tuncel, ise "Benim öncelikli amacım, kadınların daha çok siyasete dokunabilmesi gençlerin var olabilmesidir Çünkü seçmenlerin yarısının kadınlardan oluştuğunu biliyoruz. Kadının siyaset yapmadığı yerde, o partinin iktidar olma şansı bulunmamaktadır. Gencin olmaması durumunda ise o partinin geleceğinin olacağı düşünülemez. Dolaysıyla benim öncelikli hedefim, hem alanı genişletmek hem de Cumhuriyet Halk Partisinin bütün cephelerini açmak ve kadına, gence, yoksula, haksızlığa uğrayanlara, her türlü mezhebe eşit bir şekilde yaklaşmak ve onlar için çalışmalar yapmak" şeklinde konuştu.

Ülkenin ve Gaziantep'in içinde bulunduğu süreçte iktidar partisi kadar, muhalefet partilerine de önemli görevler düştüğünü ifade eden Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, "Tüm siyasi partilerimizin, birlik ve beraberliği inşa ederek, ülkenin içinde bulunduğu dar boğazdan çıkması için, el ele vermeleri gerektiğini düşünüyorum. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti olarak, seçim sürecinde de olduğu gibi, bugünde tüm siyasi partilere aynı mesafede olduğumuzu, bilinmesini isterim" ifadelerini kullandı.

CHP’den GGC’ye Ziyaret

CHP’den GGC’ye Ziyaret

CHP’den GGC’ye Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim