• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

CHP’de Uslu Adaylığını Açıkladı

CHP’de Uslu Adaylığını Açıkladı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Pazar günü yapılacak İl Kongresi öncesi aday sayısı ikiye çıktı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin Pazar günü yapılacak İl Kongresi öncesi aday sayısı ikiye çıktı. Mevcut Başkan Mürsel Alban'ın ardından iki dönem CHP İl Başkanlığı yapan Süleyman Uslu'nun adaylık açıklamasına Parti Meclis Üyesi Rana Bozkurt, Marmaris Belediyle Başkanı Ali Acar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, eski Milletvekili Fevzi Topuz, Kadın Kolları Başkanı, CHP Marmaris İlçe Başkanı, İl Genel Meclisi'nin son dönem üyeleri ve partililer katıldı.

Süleyman Uslu, açıklamasında hiç kimse ile görülecek bir hesaplarının olmadığını, herkese eşit mesafede ve hiç kimsenin terbiye edicisi durumunda olmadıklarını söyledi. Uslu, "Aday olmamda iki önemli gerekçe var. Birincisi CHP'nin ülkemize umut olabilmesini sağlamaya katkı koymaktır. Bunun için de tümüyle yenilenmiş ve çağdaş, demokratik bir tüzüğün, günün koşul ve ihtiyaçlarına cevap verecek ve partimizin yüzde 25'lerden yukarı taşıyacak bir programın hayata geçirilmesi gerekmektedir. Bu konuda sayın Genel başkanımızın kurultay gündemine tüzük değişikliği maddesini koyması ve aldığımız bilgilere göre tüzüğümüzün tamamen değiştirme isteğidir. İkinci önemli gerekçe ise, Muğla örgütü içinde barışı sağlamak ve CHP'ye çok önemli destek veren Muğla halkının güveninin sarsılmasına fırsat vermemeye çalışmaktır. Biliniyor ki, Büyükşehir Belediye yasasına dayanan bazı sorunlarımız vardır. İletişimin yeterli düzeyde olmaması örgütümüzün çok değerli temsilcileri olan Belediye başkanlarımız arasında kırılmalara yol açmaktadır" dedi.

"KİMSEYLE GÖRÜLECEK HESABIMIZ YOK"

İl Başkanı seçilmesi durumunda öncelikli hedeflerini de açıklayan Uslu, "Hiç kimse ile görülecek bir hesabımız yoktur. Hiç kimsenin sözcüsü ya da avukatı olmak, hiç kimsenin terbiye edicisi olmak durumumuz yoktur. Herkese aynı uzaklıkta, aynı yakınlıkta olma isteğimiz vardır. Parti içi barışı sağlamak isteğimiz vardır. Partimizde saygı ve sevgiyi tesis etme isteğimiz vardır. Tüm ilçe örgütlerimizin ve tüm belediye başkanlarımızın, Muğla örgütlerinin tamamının il başkanı olma isteğimiz vardır. Sokakta birlikte yaşadığımız, partimizin her ilçedeki üyelerinin yoğun talepleri üzerine talip olduğum bu görevi çalışma arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde yapmaya çalışacağımı bir kez daha tekrarlıyor, bize verdiğiniz desteğe teşekkür ediyorum" dedi.

CHP’de Uslu Adaylığını Açıkladı

CHP’de Uslu Adaylığını Açıkladı

CHP’de Uslu Adaylığını Açıkladı

CHP’de Uslu Adaylığını Açıkladı

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim