• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

CHP Milletvekili Tümer: Türkiye’nin psikolojisi bozuluyor

CHP Milletvekili Tümer: Türkiye’nin psikolojisi bozuluyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki kaos ve terör ile komşu ülkelerle yaşanan gerilimin...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki kaos ve terör ile komşu ülkelerle yaşanan gerilimin halkın psikolojisini bozduğunu söyledi.

Milletvekili Tümer, ilçe gezilerine Kozan'la devam etti. Partisinin Kozan İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Belgin Sarıtaş'ın yanı sıra yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Tümer, partililerle de görüştü. Kozan, Adana ve ülke meseleleri üzerine görüş alışverişinde bulunan Tümer, CHP'liler olarak vatandaşlarla diyalog halinde olmaya özen göstereceklerini söyledi.

Kozan'ın narenciye üretimi açısından önemli bir ilçe olduğunu belirten Tümer, çiftçinin hakkını Meclis çatısı altında korumaya çalıştığını vurguladı. Rusya kapılarının kapanması nedeniyle yeni pazar arayışının hızlanmasının yanı sıra narenciyenin iç piyasada daha çok tüketilmesi için girişimlerinin süreceğini ifade eden Tümer, "Tarım sektöründe yaşanan sorunun dışında ülke insanımızın psikolojisinin bozulduğunu üzülerek belirtmek istiyorum. Şu anda Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde tam bir kaos yaşanıyor. Bu kaos ve terör nedeniyle suçsuz günahsız vatandaşlarımız da ölebiliyor, askerimiz, polisimiz şehit düşüyor. Komşu ülkelerin tamamıyla gerginliğimiz sürüyor. Türkiye, böylesine kötü günleri hak etmiyor." dedi.

Kozan'da İlçe Başkanı Erkan Karaoğlu ile birlikte bazı vatandaşları ziyaret ederek acılarına ortak olan Zülfikar İnönü Tümer, Kozan Belediyespor'un birlik ve dayanışma etkinliğene de katıldı. Burada konuşan Tümer, sporun yeni nesil gençlerin sağlıklı ve dostane bir yaşama ulaşması için son derece önem taşıdığını vurguladı.

CHP Milletvekili Tümer: Türkiye’nin psikolojisi bozuluyor

CHP Milletvekili Tümer: Türkiye’nin psikolojisi bozuluyor

CHP Milletvekili Tümer: Türkiye’nin psikolojisi bozuluyor

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim