• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 21 °C

CHP Kadın Kolları’ndan Teröre Tepki

CHP Kadın Kolları’ndan Teröre Tepki
CHP Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanı Ülker Duran Yavuzoğlu, İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, Türk Milleti'nin...

CHP Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanı Ülker Duran Yavuzoğlu, İstanbul Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan terör olaylarına tepki göstererek, Türk Milleti'nin dirliğine, birliğine ve beraberliğine yapılan bu menfur saldırı karşısında sağduyulu olunması gerektiğini söyledi.

İstanbul Sultanahmet'te 10 kişinin hayatını kaybetmesi ve 15 kişinin de yaralanmasına neden olan canlı bomba saldırısı sonrasında teröre tepki gösteren CHP Kastamonu Kadın Kolları İl Başkanı Ülker Duran Yavuzoğlu, masum insanların hayatına kast eden saldırıyı şiddetle kınadığını ifade etti.

"GELİNEN NOKTANIN SORGULANMASI GEREKİYOR"

Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin 100 yıl önce Baş Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde "Türk, Kürt, Çerkez, Laz, Sünni, Alevi" demeden topyekun birlik ve beraberlik örneği gösterilerek kurulduğunu vurgulayan Ülker Duran Yavuzoğlu, "Bugün ülkemizi bölmek için bazı kirli, kanlı eller çalışıyor. Gün geçmiyor ki ülkemizde bir terör saldırısı meydana gelmesin. Yaşanan terör saldırıları sonrasında masum vatandaşlarımız hayatlarını kaybederken, emniyet güçlerimiz, polisimiz, askerimiz şehit oluyor. Her yaşanan terör saldırısı sonrasında özellikle annelerimizin yüreğine ateş düşüyor. Baba da ağlar ama anne genç yaşta toprağa vermek zorunda kaldığı yavrusu için ayrı ağlar. Düşen ateş sadece düştüğü yeri değil, hepimizin yüreğini yakıyor. Yaşananlara lanet ediyoruz. Güzel ülkemizin içinde bulunduğu duruma ve ülkeyi bu noktaya getirenlere isyan etmemek elde değil. 100 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti Devleti Kurtuluş Mücadelesi'nde tek yürek halinde mücadele ederken şimdi geldiğimiz noktanın sorgulanması gerekiyor" dedi.

"TERÖR GERÇEKÇİ POLİTİKALAR İLE BİTİRİLMELİ"

Herkesin üzerine düşen sorumluluğu gereği gibi yapması gerektiğine dikkat çeken Yavuzoğlu, şöyle konuştu: "Ülkemizde sıfır terör için elimizden gelen ne varsa hep beraber yapalım. Ülkeyi yöneten siyasi iktidar başta olmak üzere ilgili bakanlar, milletvekilleri bir araya gelerek sorunun çözümü için gerçekçi politikalar ortaya koymalıdır. Gerçekçi politikalar ortaya konulmadan ne yapılırsa yapılsın bu tür üzücü olaylar maalesef yaşanmaya devam edecektir. Biz Cumhuriyet Halk Partisi Kastamonu Kadın Kolları olarak teröre ve teröre destek veren vatan hainlerinin her zaman karşısında olduğumuzu bir kez daha belirtmek istiyoruz. Bu devletin ekmeğini yiyen, suyunu içen ancak ekmeğini yiyip suyunu içerken vatanına da hainlik eden zihniyetlere karşı en büyük cezanın verilmesini talep ediyoruz. Bu vesile ile İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz"

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim