• BIST 8990.9
  • Altın 2299.643
  • Dolar 32.3233
  • Euro 35.0607
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C

CHP İzmir İl Teşkilatı’ndan Kılıç’a tebrik ziyareti

CHP İzmir İl Teşkilatı’ndan Kılıç’a tebrik ziyareti
CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve beraberindeki yönetim, Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve beraberindeki yönetim, Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Kılıç'a başarılar dileyen Yücel, "Deneyiminizle önümüzdeki 5 yıllık süreçte Buca'ya çok değerli hizmetler vereceğinize inanıyorum" dedi. Başkan Erhan Kılıç da, her zaman parti örgütüyle omuz omuza çalışacaklarını belirterek, önlerindeki 5 yıllık süreçte hizmet ve çalışmalarla Buca'yı CHP'nin yıkılmaz kalesi yapacaklarını savundu.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ birlikte Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç'ı ziyaret etti. Yücel, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı ziyarette, Kılıç'ı Buca'da gösterdiği başarı için tebrik ederek, ""Deneyiminizle önümüzdeki 5 yıllık süreçte Buca'ya çok değerli hizmetler vereceğinize inanıyorum. Örgütümüzün yoğun çalışmaları, sizin emeğiniz ve Buca seçmeninin CHP'ye sahip çıkması, zor olan bir seçimde bize başarıyı getirdi. Ben her şeyden önce sizi tebrik ediyorum. Belediye meclis üyeliğinden geldiniz. Birlikte görev yaptık. Bunun verdiği deneyimle önümüzdeki 5 yıllık süreçte Buca'ya çok değerli hizmetler vereceğinize inanıyorum. Bu yolda size ve seçilen meclis üyelerimize başarılar diliyorum" dedi.

İl ve ilçe örgütünün ziyareti için teşekkür eden Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, Buca'da yapacakları hizmetlerde ilk etapta önceliği temizlik, trafik ve pazar yerlerine vereceklerini söyledi. Buca'yı CHP'nin yıkılmaz kalesi yapacaklarını ifade eden Başkan Kılıç, "Yerel seçim sürecinde tüm örgütümüzle birlikte çok koordineli, senkronize çalışma yaparak Buca'da ciddi bir başarı elde ettik. Biz zaten başaracağımıza inanıyorduk. Buca'daki CHP bayrağını yere indirtmedik, devam ettirdik. Bundan sonra da amacımız; bu bayrağın Buca Belediyesi'nde dalgalanmaya devam etmesi olacaktır. Bunun için bize ne görev düşüyorsa yapacağız. Bizim işimiz, gücümüz Buca'ya hizmet. İl ve ilçe örgütümüzle sağladığımız koordinasyonu devam ettirerek, daha güzel, daha konforlu bir Buca ve İzmir oluşturacağız. Sonucunda Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını göreceğimiz o günlere hep beraber ulaşacağız. Bunun da yolu yerel yönetimlerden geçiyor. Bizim elde edeceğimiz her başarı genele yansıyacaktır. Biz yapacağımız hizmetlerle bunu göstereceğiz. İzmir gibi Buca'yı da CHP'nin yıkılmaz kalesi yapacağız" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim