• BIST 9079.97
  • Altın 2322.672
  • Dolar 32.3501
  • Euro 34.8436
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

CHP Heyetinden Emniyete Ziyaret

CHP Heyetinden Emniyete Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Selim Kılıç ve Müdür yardımcısı...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sungurlu İlçe Başkanı Ali Erayhan ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Selim Kılıç ve Müdür yardımcısı Orhan Durmaz'ı makamında ziyaret ederek görevlerinde yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

Ziyarette, ilçenin güvenliği ve huzurunun sağlanması noktasında emniyet güçlerinin çok hassas bir noktada öneminin yüksek olduğunu belirten İlçe Başkanı Erayhan, Emniyet Teşkilatı'nın en yüksek amirinden, en küçük birimine kadar her noktasının değerli olduğunu belirterek, Sungurlu için hizmet noktasında kendilerine düşen bir şey olduğu takdirde yerine getireceklerini dile getirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Selim Kılıç ise İlçe Başkanı Erayhan ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

CHP heyeti daha sonra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Durmaz" ı makamında ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Başkanı Ali Erayhan ve yönetim kurulu üyeleri, Emniyet Müdür Yardımcısı Orhan Durmaz ile görüş alışverişinde bulunup, Sungurlu hakkında sohbet ettiler.

İlçe Başkanı Ali Erayhan, "CHP İlçe örgütü olarak Sungurlu'nun daha huzurlu ve yaşanılabilir bir ilçe olması için Emniyet Müdürlüğümüzün asayiş hizmetlerine elimizden gelen her ne varsa emniyet birimlerimize her zaman destek ve yardımcı olacağız. İlçemizde oluşabilecek sorunlara ve güvenlik problemlerine çözüm konusunda ilçe örgütü olarak hassasiyetimizi ve samimiyetimizi, halkımız bilmektedir. Bu meyanda her türlü fedakarlığa her zaman hazırız" dedi.

Durmaz'da, İlçe Başkanı Erayhan ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

CHP Heyetinden Emniyete Ziyaret

CHP Heyetinden Emniyete Ziyaret

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim