• BIST 9089.86
  • Altın 2324.204
  • Dolar 32.3601
  • Euro 34.9277
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 17 °C

CHP Arapgir İlçe Danışma Kurulu yapıldı

CHP Arapgir İlçe Danışma Kurulu yapıldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arapgir İlçe Danışma Kurulu, İl Başkanı Enver Kiraz'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Arapgir İlçe Danışma Kurulu, İl Başkanı Enver Kiraz'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

İlçedeki bir otelde gerçekleşen toplantıya İl Başkanı Kiraz'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Danışma kurulunda ilk olarak Arapgir CHP İlçe Başkanı Hüseyin Akşahin, çalışmalar hakkında bilgiler vererek, yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini söyledi.

Akşahin'in ardından konuşan CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Geride kalan 24 Haziran seçimleri öncesinde toplumun bütün kesimlerinin sorunlarına çözüm üretebilecek bir seçim bildirgesini ortaya koyduklarını belirten Kiraz, "Çiftçiden, emekliden, kadından, üreticiden yana bir seçim bildirgesini halkın önüne koyduk. Ancak, halkımız mevcut sistemin değişmesini onayladı. Parlamenter sistemin, hukukun askıya alındığı bir yönetim ile karşı karşıyayız. Bu sistemin yürümeyeceğini defalarca dile getirmiştik. Sonuçta aradan bir buçuk ay geçmeden bir ekonomik kriz patlak verdi. Bu kriz Cumhuriyet tarihinin en önemli krizlerinden biri. Hükumet bunu dış güçlerin operasyonu olarak maniple etmeye çalıştı. Ama gerçeklerin böyle olmadığı kısa süre de anlaşıldı" ifadelerine yer verdi.

Ülkenin üzerindeki kara bulutları dağıtacaklarını ifade eden Kiraz, "Yerelde CHP iktidarını başlatacağız. Seçimlerden sonra çalışmalarımıza hiç ara vermedik. Hep sahada, ilçelerde ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Yarın seçim varmış gibi çalışıyoruz. Bugün yaşadığımız olumsuzlukları halkımıza anlatıyoruz. Arapgir'de bir potansiyelimiz var. Bir önceki seçim sonuçlarına baktığımızda da bu gerçek ortada. Uygun adımlar atabilirsek Belediye Başkanlığında ve Belediye Meclis Üyeliğinde doğru kişileri seçebilirsek Arapgir Belediyesi'ni kazanmaya çok yakınız. İddialı bir şekilde seçimlere gireceğiz. Umutsuzluğa kapılmayacağız. Uzun süredir iktidar olamamamızın verdiği bir yorgunluk olabilir. Bu yorgunluğu üzerimizden atıp emin adımlarla ilerleyeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim