• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 20 °C

Çgc Türk Sanat Müziği Korosu’ndan 10 Ocak Konseri

Çgc Türk Sanat Müziği Korosu’ndan 10 Ocak Konseri
Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen konserde müzikseverlerin beğenisini...

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen konserde müzikseverlerin beğenisini topladı.

ÇGC'nin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Konseri, Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Seyhan Belediyesi Kültür Müdürü Güven Boğa, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda sanatsever izledi.

Konser öncesi bir konuşma yapan Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Çalışan Gazeteciler Bayramı olarak kabul edilen 10 Ocak'ın son yıllarda bayram olmaktan çıktığını ancak çalışan gazeteciler günü olarak kutlandığını bildirdi.

Basının hür olmadığı yerde toplumun da hür olamayacağını ifade eden Esendemir, basının baskı altına alınarak susturulmaya çalışıldığına dikkat çekti. Esendemir, toplumu bilgilendirme görevi bulunan basın mensuplarının, sadece yaptığı haberden dolayı cezaevine atılmasının düşündürücü olduğunu vurguladı.

Seyhan Belediyesi Kültür Müdürü Güven Boğa da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayarak Başkan Cafer Esendemir'e bir çiçek verdi.

Daha sonra Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Türk Sanat Müziği Korosu Şef Aygül Altınok Tutu yönetiminde konserine başladı. Şef Tutu yönetimindeki ÇGC TSM Korosu, iki bölümden oluşan konserinde birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Solistler şarkılarını icra ederken, salonu dolduran müzikseverler tarafından bol bol alkışlandı. Sanatseverler, konser sonrası Şef Aygül Tutu yönetimindeki ÇGC TSM Korosunu ayakta alkışladı.

Konser sonrasında Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, katkılarından dolayı Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar'a bir çiçek vererek teşekkür etti. Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar da 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.

Karalar, gazetecilerin yalnızca yaptıkları haberlerden dolayı cezaevine konulmasının, ülke tarihine kara bir leke olarak gireceğini ifade etti.

Çgc Türk Sanat Müziği Korosu’ndan 10 Ocak Konseri

Çgc Türk Sanat Müziği Korosu’ndan 10 Ocak Konseri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim