• BIST 9079.97
  • Altın 2323.809
  • Dolar 32.3608
  • Euro 34.9399
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 16 °C

Çetin: "Çağımızın vebası uyuşturucuyla topyekun mücadele ediyoruz"

Çetin: "Çağımızın vebası uyuşturucuyla topyekun mücadele ediyoruz"
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, uyuşturucuyla mücadele konusunda yapılan çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirterek, bu kapsamda eğitim...

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, uyuşturucuyla mücadele konusunda yapılan çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirterek, bu kapsamda eğitim ve bilgilendirme amaçlı bir kitapçık bastırdıklarını söyledi.

Çukurova Belediyesi Orhan Kemal Kültür Merkezi'nde Halk Günü düzenleyerek vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Soner Çetin, bu haftada başkan yardımcıları ve birim müdürleri ile halkı dinleyerek faaliyet raporu sundu. Sorunu olan vatandaşları dinleyen ve talepleri not alan Çetin, belediye birimlerinin çalışmaları hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Gelen vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenen Çetin, talep ve önerileri de değerlendirmek üzere başkan yardımcılarına not aldırdı. Akülü araç talebi yerine gelen Yeter Yılmaz isimli vatandaş, Başkan Çetin'e çiçeklerle teşekküre geldi.

Uyuşturucuyla topyekün mücadele

Uyuşturucuya karşı savaş açan Çukurova Belediye Başkan Soner Çetin, uyuşturucuya karşı mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirterek eğitim ve bilgilendirme amaçlı kitapçık hazırladıklarını ifade etti. Halk Günü'ne gelen vatandaşlara hazırlanan kitapçıkların dağıtılmasını isteyen Çetin, "Bizler uyuşturucuyla mücadele noktasında çok ciddi bir kampanya başlattık. Bu kampanya çerçevesinde, gençlerimizi spora, bilime ve kültür-sanata yönlendirmek için çalışmalar yapıyoruz. Emniyet yetkilileri ile uyuşturucu ile mücadele konusunda tam bir işbirliği içerisindeyiz. Hazırladığımız kitapçıkla bu konuda eğitim ve bilgilendirme içeriği hazırladık. Umarım çağımızın vebası olan bu illetten kısa zamanda kurtuluruz. Bunun için topyekün mücadele ediyoruz" diye konuştu.

Yaz boyunca halk günü ayda 1 olacak

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, her cuma başkan yardımcıları, birim müdürleri ile birlikte yaptığı Halk Günü'nü talepler üzerine yaz boyunca ayda bire indirdiklerini, Halk Günleri'ni her ayın ilk cuması yapacaklarını duyurdu. Çetin, "Temmuz ayının ilk cuması yani 6 Temmuz Cuma günü Halk Günü'nde yine halkımızla buluşacağız ama biz yaz boyunca yine halkla beraber, halkın içinde olmayı sürdüreceğiz. Etkinliklerimiz, projelerimiz bitmeyecek" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim