• BIST 9752.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 27 °C

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, Eski Boksörleri Yemekte Buluşturdu

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, Eski Boksörleri Yemekte Buluşturdu
Türkiye Boks Federasyonu'nun Çeşme'de düzenlediği Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası kapsamında bir yemek veren Çeşme Belediye Başkanı Muhittin...

Türkiye Boks Federasyonu'nun Çeşme'de düzenlediği Bayanlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası kapsamında bir yemek veren Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, boks sporuna hizmetleri geçen eski boksörleri buluşturdu.

Ev sahipliğini Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın yaptığı yemeğe, milli formayı defalarca giymiş eski şampiyon boksörlerin yanı sıra, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Garnizon Komutanı Yücel Ercan, Cumhuriyet Başsavcısı Özkan Gürdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Aykan Özsarı, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Yılmazer, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Nuri Büyükateş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, ÇEŞTOB Başkan Yardımcısı Mustafa Yüksekol ve şampiyonaya ismi verilen Türkiye ve Balkan Şampiyonu Boksör Celal Sandal'ın oğlu Ankara Pursaklar İlçe Emniyet Müdürü Murat Sandal katıldı.

Yemekte davetlilere bir konuşma yapan Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Erzurum'un Aziziye ilçesinde görev yaparken tanışıp dostluk kurduğu Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'in, kendisini kırmayıp, şampiyonayı Çeşme'de yapmasından dolayı teşekkür etti. Şampiyonanın yapılmasında hiçbir desteğini esirgemeyen Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'a, kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum kuruluşları temsilcilerine katkılarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Erkayıran, "Bu akşamın önemi, vefa denilen o anlamlı sözcük, ne yazık ki her geçen gün önemini kaybetmişti. Ama, eğer bugün bir şeyler yapılabiliyorsa, insan "geleceğe bir şey bıraktım" demek istiyorsa, bu duyguya yol açan şey vefadır. Eğer,bugün sizler buradaysanız, sizleri görenler, gelecekte bir şeyler yapmaya çalışacaklardır. Bu gençlerin, sizlerin onurunuza verilen değeri görmeleri onların çalışmalarını kamçılayacaktır" diye konuştu.

Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç da, boks sporuna emek vermiş eski boksörleri bir arada görmekten mutluluk duyduğunu belirtti.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, şampiyonanın Çeşme'de düzenlenmesine katkılarından dolayı, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran'a, Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'a ve katkılarını esirgemeyenlere teşekkür etti. Kendisinin 4 yıldır federasyon başkanı olduğunu belirten Gözgeç, "Bu akşam beni çok heyecanlandıran şey, fani olan bu dünyada bir düşüncemi tam olmasa bile, yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Boks sporuna emek vermiş, İstiklal Marşı'nı çaldırmış, bazen gülmüş, bazen ağlamış, ama sonunda Türkiye için, boks sporu için ter akıtmış, aramızda olan ve aramızdan ayrılıp giden, bütün insanları bir araya getirmeyi çok arzu ediyordum. Nasip bugüneymiş. Bugün, bir başlangıçtır. İnşallah bundan sonra, biz olmasak bile, bizler fani insanlarız, bu gelenek devam etsin. Bütün boks camiasının insanları birbirlerinden haberdar olur. Kim hasta, kim sağ, kim ölü, birbirimizden haberimiz olur" şeklinde konuştu.

Yemek boyunca, eski şampiyon boksörler, mikrofondan şampiyonluk anılarını anlattı.

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, Eski Boksörleri Yemekte Buluşturdu

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, Eski Boksörleri Yemekte Buluşturdu

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, Eski Boksörleri Yemekte Buluşturdu

Çeşme Belediye Başkanı Dalgıç, Eski Boksörleri Yemekte Buluşturdu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim