• BIST 9645.02
  • Altın 2417.905
  • Dolar 32.5562
  • Euro 34.8064
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 23 °C

Çelik’ten Yurdabekçi’ Ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Çelik’ten Yurdabekçi’ Ye Hayırlı Olsun Ziyareti
Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Türk Kızlay" ı Genel Merkez yönetim kurulu üyeliğine seçilen Cengiz Yurdabekçi'yi makamında ziyaret ederek...

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik Türk Kızlay" ı Genel Merkez yönetim kurulu üyeliğine seçilen Cengiz Yurdabekçi'yi makamında ziyaret ederek yeni görevi nedeni ile tebrik etti.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, geçtiğimiz gün yapıla Türk Kızılay'ı olağan genel kurulunda genel merkez yönetimine seçilen Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi'yi ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi. Türk Kızılay'ı Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi" nin uzun yıllardır büyük bir özveri ile Kızılay'da hizmet ettiğini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik "Kızılay şubesinde şube başkanlığını yaparak Türk Kızılay'ına büyük hizmetlerde bulunmuş olan değerli büyüğümüz cengiz Yurdabekçi geçtiğimiz gün yapılan Kızılay'ın büyük kongresinde genel merkez yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Ben bu şehrin bir Belediye Başkanı ve evladı olarak büyük bir mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Manisa'dan bir büyüğümüzün Türk Kızılay'ının, Türkiye genelindeki yönetiminde yer alması bizler açısından gurur verici bir hadisedir. Zaten başkanımız uzun yıllar Kızılay" a emek vermiş olan bir insan inanıyorum ki bundan sonra ki bilgi birikim ve tecrübelerini Türk Kızılay'ının Türkiye ve bütün Dünya ya yapacağı hizmetlerinde yansıtacaktır. Sayın Başkanımız Cengiz Yurdabekçi'yi tebrik ediyorum. Türk Kızılay camiası ve Manisa şubesini kutluyorum ve bir Manisalı olarak bize bu gururu yaşattığı için kendisinde ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

"38 YILDIR KIZLAY'A HİZMET ETMEKTEN ONUR DUYUYORUM"

Türk Kızılay'ına uzun yıllardır hizmet etmekten büyük bir onur duyduğunu ifade eden Kızlay Manisa Şube Başkanı Cengiz Yurdabekçi "Öncelikle değerli Belediye Başkanımız Sayın Ömer Faruk Çelik" e bu nazik ziyareti neden ile çok teşekkür ediyorum. 38 yıldır Kızlay" da, Manisa için, tüm Ege Bölgesi için hizmet etmekten büyük onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bu yıl yapılan büyük kongremizde bir ilki yaşadık. Dostlarımızın desteği ile bu görevlere geldik. Bu güne kadar Ege Bölgesinde genel merkez yönetim kuruluna kimse seçilmemişti. Geçtiğimiz gün yapılan Genel Merkez kongresinde yönetime Ege Bölgesinden ilk defa bir şube başkanı olarak biz seçilmiş olduk. Biz hem Manisa hem Ege için varız. Kızılay olarak bizim sloganımız "Güçlü Türkiye, Güçlü Kızılay" bu güne kadar Manisa ve Ege Bölgesi için yapmış olduğumuz çalışmalar genel merkez nezdinde devam edecek" dedi.

Çelik’ten Yurdabekçi’ Ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Çelik’ten Yurdabekçi’ Ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Çelik’ten Yurdabekçi’ Ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim