• BIST 9809.57
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 24 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 24 °C

Çeker, Ringin Sultanlarını Ödüllendirdi

Çeker, Ringin Sultanlarını Ödüllendirdi
Türkiye Boks Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Yıldız-Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'ndan madalya ile dönen Aydınlı bayan boksörler...

Türkiye Boks Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Yıldız-Genç ve Büyük Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası'ndan madalya ile dönen Aydınlı bayan boksörler Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker tarafından ödüllendirildi.

Geçtiğimiz hafta İzmir Çeşme'de başlayan ve dün sona eren müsabakalar Türkiye genelinde 170 sporcunun katılımı ile 13 sıklette gerçekleştirildi. Aydın'ı temsilen katılan sporculardan yıldızlar kategorisinde 48 kg'da Hidayet Ece, Türkiye 3'üncülüğü elde ederek bronz madalya ve 57 kg.da Seçil Kendirli Türkiye 2'nciliği elde ederek gümüş madalya kazandı. 57 kg'da Türkiye 2.'si olan Seçil Kendirli aynı zamanda milli takım kampına çağrıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Yıldız Bayan Milli Takım Antrenörü Yavuz Kılıç, başarılı sporcular Hidayet Ece ve Seçil Kendirli ile birlikte İl Müdürü Bekir Çeker'i makamında ziyaret ederek müsabakalar ve şampiyona hakkında bilgi verdi.

"SULTANLAR AYDIN BOKS TARİHİNE GEÇTİ"

Ringin Aydınlı sultanlarının Aydın boks tarihine geçtiğini de belirten Kılıç, "Aydın'ın boks tarihinde ilk defa bayanlarda en başarılı dereceler elde edildi. Bu başarıları gayretli ve azimli çalışmalarımız neticesinde önümüzdeki süreçte daha üst seviyelere çıkartarak milli takımlara başarılı sporcular kazandıracağız. İl Müdürümüz Bekir Çeker'e vermiş olduğu maddi ve manevi tüm desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İl Müdürü Bekir Çeker, Başarılarından sporcuları ve antrenörü tebrik ederek Ringin sultanlarını ödüllendirdi. Çeker, "Türkiye genelinde katılımın bu kadar yoğun olduğu şampiyonada elde edilen dereceler bizleri gururlandırdı. Evlatlarımın gözlerinden öpüyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Çeker, Ringin Sultanlarını Ödüllendirdi

Çeker, Ringin Sultanlarını Ödüllendirdi

Çeker, Ringin Sultanlarını Ödüllendirdi

Çeker, Ringin Sultanlarını Ödüllendirdi

Çeker, Ringin Sultanlarını Ödüllendirdi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim