• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 23 °C

Çaycuma Ensar Vakfından Birincilere Ödül

Çaycuma Ensar Vakfından Birincilere Ödül
Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi, Ensar Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında düzenlenen protokol çerçevesinde Türkiye genelinde düzenlenen "Türkiye...

Ensar Vakfı Çaycuma Şubesi, Ensar Vakfı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında düzenlenen protokol çerçevesinde Türkiye genelinde düzenlenen "Türkiye Değer Ödülleri " yarışmasının Zonguldak il finalinde birinci olan öğrencileri ödüllendirdi.

Çaycuma İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret eden Ensar Vakfı Çaycuma Şube heyeti, düzenlenen yarışmada hikaye dalında ortaokullar arasında il birincisi olan Sude Gümüş'e ve kısa film dalında il birincisi olan ekip üyeleri Emre Arcaklıoğlu, Enes Afşar, Samet Akkaş ile Ömer Hikmet Cındır'a altın hediye etti. Ensar Vakfı Çaycuma Şube heyeti daha sonra Oktay Olcay Yurtbay Anadolu Lisesini ziyaret ederek aynı yarışmada şiir dalında liseler arasında birinci olan Hicran Arslan'ı, hikaye dalında liseler arasında birinci olan Elif Erdi'yi , karikatür dalında liseler arasında birinci olan Kutay Girgin'i de altınla ödüllendirdi.

Ensar Vakfı Çaycuma Şube Başkanı Av. Vedat Emeksiz, "Popüler kültürün bu derece egemen ve hakim olduğu bir süreçte Sorumluluk gibi en önemli toplumsal değerlerimizden biri hakkında kafa yoran, tefekkür eden ve ortaya bir ürün çıkaran, bu eserle de Zonguldak'ta birinci olarak Çaycuma'mızın gururu olan çok değerli öğrencilerimizi en kalbi duygularımızla tebrik ediyoruz. Biz ülkemizin en eski ve en köklü sivil toplum kuruluşlarından olan Ensar Vakfının Çaycuma Şubesi olarak bu başarılı öğrencilerimizi önemsediğimizi göstermek ve değerli olduklarını hatırlatmak için kendilerini altınla ödüllendiriyoruz. Ayrıca bu başarıda en büyük bir payı olan Çaycuma Imam hatip lisesi müdürü Ihsan Günay'a , Oktay Olcay Yurtbay Anadolu Lisesi müdürü Ilker Okumuş'a ve çok değerli öğretmenlerimize çok teşekkürler ediyoruz. Biz Ensar Vakfı olarak her zaman öğrencilerimizi desteklemeye de devam edeceğiz" dedi.

Çaycuma Ensar Vakfından Birincilere Ödül

Çaycuma Ensar Vakfından Birincilere Ödül

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim