• BIST 9524.59
  • Altın 2493.168
  • Dolar 32.5037
  • Euro 34.7353
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Carlos'tan Murat Erdoğan açıklaması

Carlos'tan Murat Erdoğan açıklaması
Ziraat Türkiye Kupası A Grubu 5’inci maçında perşembe akşamı saat 19.00’da Bursaspor’u ağırlayacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Teknik direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleştirilen antrenmana izinli olan Aydın Karabulut dışındaki tüm futbolcular katıldı. İlk 11’inde yer alan futbolcular düz koşunun ardından dinlendirilirken, diğer oyuncular ise kondisyon ve pas çalışmasının ardından çift kale maç yaparak antrenmanı tamamladı. 1.5 saat süren antrenmanda futbolcuların hırslı oldukları görüldü.

"KUPA MAÇLARININ CİDDİ ZARARLARI OLDU"

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularına cevap veren Roberto Carlos, şunları söyledi:

"Kupa maçlarının ligdeki performansımıza ciddi zararları oldu. Çok kısa zamanda çok fazla maç oynadık, birçok yolculuğumuz oldu. Oynayan arkadaşlarımızda genelde aynı olduğu için ligde biraz zorluk yaşadık. O yüzden bu maça farklı bir kadroyla çıkmayı düşünüyoruz. Ama tabi yine de hedefimiz puan almak, bu maçtan galip gelmek. Bu hedefimiz hiç bir zaman değişmeyecek."

"ÖNEMLİ OLAN YILDIZLARIN KATILMASI DEĞİL"

Roberto Carlos, yeni transferlerinin 2’inci ve 3’üncü lig takımlardan alınmasıyla ilgili olarak da şöyle dedi:

"Önemli olan aramıza yıldızların katılması değil, takımımıza katılan oyuncuların takımımız için neler yapacakları. Gösterecekleri arzu, istek, coşku. Fırsat bulduklarında onlarda oyuna girecek ve oynayan diğer arkadaşlarımız gibi kaliteli bir oyun ortaya koymaya çalışacakalar. Arzuları, istekleri, coşkuları her şeyi gösterecek ve bence bu arkadaşlarımızda Sivasspor’a faydalı olacaklar."

SPORTİF DİREKTÖR ERDOĞAN İLE YOLLAR AYRILDI

Carlos, sezon başından itibaren Sivasspor’da görev almaya başlayan sportif direktör Murat Erdoğan’ın takımdan ayrılması konusunda da şöyle konuştu:

"Kendisine burada bizimle çalıştığı için çok teşekkür ediyoruz. Futbolculuğu yeni bırakıp sportif direktörlüğe başladı. Yavaş yavaş deneyim kazanacak olan bir arkadaşımız. Burada çalıştığı dönemde hem güzel bir çalışma dönemi geçirdik, hem de futbolla ilgili ufak tefek tartışmalarımız oluyordu. Ama iyi bir arkadaşımız, bize yaptığı yardımlar için teşekkür ediyoruz. Şu andan itibaren sportif direktörlükle ilgili bütün işlemler benim ve yönetimim tarafından gerçekleştirilecek."

http://www.istanbulhaber.com

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim