• BIST 9687.5
  • Altın 2501.693
  • Dolar 32.5898
  • Euro 34.8621
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C

Çankaya Belediyesi’nden lisans öğrencilerine maddi destek

Çankaya Belediyesi’nden lisans öğrencilerine maddi destek
Ankara'da Çankaya Belediyesi'nin başlattığı "Çankaya'nın Filizleri" projesi başlıyor.

Ankara'da Çankaya Belediyesi'nin başlattığı "Çankaya'nın Filizleri" projesi başlıyor. Üniversite öğrencilerine maddi destek sağlayacak projeyle ilgili olarak vatandaşlar da bilgilendirmeye başladı.

Afiş, bilboard ve ilanlarla ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerini ve destek vermek isteyen vatandaşları bilgilendiren belediye, her kesimi projeye ortak olmaya ve dayanışma göstermeye davet ediyor. Proje ekibinin son bir kaç aydır apartman ve site yöneticilerine yönelik çalışmaları da hızlandırıldı. Ekipler, projeye destek için AVM'ler ve iş yerleri temsilcileriyle de görüşerek, proje hakkında bilgi sunuyor.

BAŞVURULAR BELEDİYEYE YAPILACAK

Çankaya'nın Filizleri Projesi hakkında, Çankaya Belediyesi'nin Mithatpaşa Caddesi 52 numarada bulunan Halk Sağlığı Merkezi adresinden ve 0850 455 02 65 numaralı telefondan bilgi alınabiliyor. Ayrıca belediyenin internet sitesinden burs verilecek öğrencilerde aranan şartlar ile apartman ve site sakinlerinin projeye nasıl katkı vereceklerine ilişkin bilgilere de ulaşılabiliyor.

TAŞDELEN: SOSYAL DAYANIŞMA ÖRNEKLERİNİ ÇOĞALTACAĞIZ

Belediye Başkanı Alper Taşdelen de proje ile ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: "Çankayalıların ihtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine ayda 300 lira yardım sağlaması, sosyal dayanışmanın güçlendirilmesi için çok önemlidir. Belediye olarak bu projeyi önemsiyoruz ve sosyal dayanışmayı güçlendirecek yeni projeler de hazırlıyoruz. Tüm ilçe halkını başarılı üniversite öğrencilerine destek olmaya, onlara sahip çıkmaya çağırıyoruz. Belediye görevlilerimiz, kat maliklerinin ayda 20-30 TL gibi bir katkıyla oluşturacakları yardımların ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için titiz bir çalışma yürütüyor. ÇAYED gibi kanallardan sürdürdüğümüz sosyal dayanışma projelerinin ikinci ayağı olan Çankaya'nın Filizleri'nin ardından binlerce vatandaşa ulaşacak sosyal projeleri hayata geçireceğiz."

Çankaya Belediyesi’nden lisans öğrencilerine maddi destek

Çankaya Belediyesi’nden lisans öğrencilerine maddi destek

Çankaya Belediyesi’nden lisans öğrencilerine maddi destek

Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim