• BIST 9120.29
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 25 °C

Büyükşehirin ‘Yanık Ülke Konutları’ ihaleye çıkıyor

Büyükşehirin ‘Yanık Ülke Konutları’ ihaleye çıkıyor
Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri'ni turizme kazandırmak hedefiyle başlattığı dev restorasyon hamlesi kapsamında hayata geçirilen Yanık...

Manisa Büyükşehir Belediyesinin tarihi Kula Evleri'ni turizme kazandırmak hedefiyle başlattığı dev restorasyon hamlesi kapsamında hayata geçirilen Yanık Ülke Konutları projesi tamamlandı. Proje kapsamında ilçeye kazandırılan konutların ihaleyle satışa çıkarılacağı belirtilirken, A bloğun ihale tarihinin 28 Şubat; B bloğun ihalesinin ise 7 Mart'ta gerçekleştirileceği duyuruldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin önemli bir projesi daha tamamlandı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün tarafından 2016 yılının Kasım ayında temeli atılan Kula ilçesindeki "Yanık Ülke Konutları Projesi" adlı 32 dairelik ve 2 bloktan oluşan konutların yapımı tamamlandı. İlçeye yepyeni bir soluk ve hava katan dev konutların ihaleyle satışa çıkarılacağı bildirildi. Konuyla ilgili Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, A bloğun ihale tarihinin 28 Şubat; B bloğun ihalesinin ise 7 Mart'ta gerçekleştirileceği, ihaleye katılacak vatandaşların Manisa Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Dairesi Başkanlığı ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon Merkezi'ne başvurabilecekleri belirtildi.

Manisa genelinde yüzlerce projeyi tamamladıklarını, yüzlercesine devam ettiklerini ve birçok projenin de planlandığını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Kula'da 2016 yılının sonunda temelini attığımız Yanık Ülke Konutları projemizi de Cenab-ı Allah'ın izniyle kazasız belasız bitirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde 32 daire ve 2 bloktan oluşan evleri satın almak isteyen vatandaşlarımız için 28 Şubat ve 7 Mart tarihlerinde ihaleye çıkıyoruz. Kula'ya ve Manisa'ya hayırlı olmasını, Büyükşehir Belediyemizce yapılan konutlarda oturacak vatandaşlarımızın da güle güle oturmalarını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim