• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 17 °C

Büyükşehir’in Minik Yıldızları Kupayla Döndü

Büyükşehir’in Minik Yıldızları Kupayla Döndü
Manisa Büyükşehir Belediyespor U12 Takımı Kuşadası'nda düzenlenen Futbol Turnuvası'nda önemli bir başarıya imza attı.

Manisa Büyükşehir Belediyespor U12 Takımı Kuşadası'nda düzenlenen Futbol Turnuvası'nda önemli bir başarıya imza attı. Manisa Büyükşehir Belediyespor U12 Takımı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor gibi önemli takımların yer aldığı turnuvada finale kadar yükselmeyi başardı. Manisa Büyükşehir Belediyespor U12 Takımı, final maçında Beşiktaş'a 2-0 yenilerek turnuvanın ikincisi oldu ve Manisa'ya kupa ile döndü. Turnuvada mücadele eden U13 takımı ise çeyrek finalde Fenerbahçe'ye 3-1 yenilerek turnuva altıncısı oldu.

Kuşadası'nda U12 ve U13 Futbol Takımlarının katıldığı turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor'da yer aldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un yanı sıra turnuvaya Beşiktaş, Fenerbahçe, Bursaspor, Trabzonspor, Altınordu, Göztepe, Bucaspor, İzmirspor, Altay, Eskişehirspor, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Bursa Arabayatağı, Kuşadasıspor, Bursa Emek, Aydınspor, Aydın Yıldızspor, Bursa Nilüfer, Selçuk Belediyespor ile birlikte Bursa Çalışspor takımları katıldı.

Gerçekleştirilen turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor U12 Takımı Bursaspor, Eskişehirspor ve Kuşadasıspor'un bulunduğu gruptan gol yemeden birinci çıktı. Çeyrek finalde Anadolu Üniversitesi'ni 1-0, yarı finalde ise Altınordu'yu 2-0 mağlup eden Manisa Büyükşehir Belediyespor U12 takımı finale çıkmayı başardı. Finalde Beşiktaş ile karşılaşan genç sporcular iyi bir oyun sergilemelerine rağmen 2-0 yenilerek turnuvanın ikincisi oldu. Turnuvada mücadele eden U13 takımı ise çeyrek finalde Fenerbahçe'ye 3-1 yenilerek turnuva altıncısı oldu.

ÜZÜMÇO PROJESİ'NİN KARŞILIĞINI ALIYORUZ

Türkiye'de örnek proje olarak gösterilen Üzümço Projesi'nin karşılığını almaya başladıklarını ifade eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapılardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ümit Atlı, "Yaz ve kış okullarımıza katılan yetenekli sporcuları bünyemize katarak alt yapımızda önemli bir oluşum sağladık. Geniş futbolcu havuzumuz sayesinde doğru yapılanma modeli ile Ege de ve Türkiye de örnek bir altyapı haline geldik. Ayrıca futbol okullarında akademik bir eğitimle beraber, futbol teknik eğitimini de bir arada verdiğimiz Üzümço Projesi ile de Türk futboluna yeni bir yaklaşım kazandırdık" dedi.

ELİT TURNUVALARA KATILIYORUZ

Manisa Büyükşehir Belediyespor Altyapı Genel Koordinatörü İsmail Özer ise altyapıya verdikleri önemin meyvelerini almaya başladıklarını belirterek, "Futbol takımımız artık elit turnuvalara katılmaya başladı. Turnuvalara daha sık katılarak maç tecrübemizi arttırıyoruz. Çıtamızı yukarılara taşımaya başladık. Manisa Büyükşehir Belediyespor artık bu tarz turnuvalarda söz sahibi olmuştur. Bursaspor, Altınordu gibi takımları turnuvalarda saf dışı bırakmamız doğru yolda olduğumuzun en açık göstergesidir. Yaptığımız ve katıldığımız bu tarz organizasyonlarda bize maddi, manevi desteğini esirgemeyen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün olmak üzere Kulüp Başkanımız Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

Büyükşehir’in Minik Yıldızları Kupayla Döndü

Büyükşehir’in Minik Yıldızları Kupayla Döndü

Büyükşehir’in Minik Yıldızları Kupayla Döndü

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim