• BIST 9693.46
  • Altın 2508.517
  • Dolar 32.5733
  • Euro 34.7678
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C

Büyükşehirin Kar Mesaisi Sürüyor

Büyükşehirin Kar Mesaisi Sürüyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta başlayan kar yağışının etkili olması nedeniyle yoğun bir şekilde çalışma gerçekleştiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz hafta başlayan kar yağışının etkili olması nedeniyle yoğun bir şekilde çalışma gerçekleştiriyor. Soma, Kırkağaç, Gördes, Selendi ve Demirci ilçelerinde etkili olan kar yağışında vatandaşların mağdur olmaması için aralıksız çalışan ekipler, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler, kar yağışının etkili olduğu Soma, Kırkağaç, Gördes, Selendi ve Demirci ilçelerinde gerçekleştirdiği kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yoğun kar yağışının beklendiği günden bu yana her türlü önlemi alarak müdahalelerde bulunan ekipler, vatandaşların mağdur olmaması için yoğun bir şekilde çalışma gerçekleştirdi.

Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü ile sürekli irtibat halinde çalışmaları gerçekleştirdiklerini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, kar yağışının beklenmesiyle birlikte teyakkuzda bekleyen ekiplerin, yağışın başlamasının ardından harekete geçtiğini söyledi. Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin zor şartlar altında vatandaşlarının güvenli ulaşımını sağladıklarını sözlerine ekleyen Gençoğlu, "Büyükşehir Belediyesi olarak Manisa'nın tüm ilçelerinde gerekli önlemleri aldık. Herhangi bir olumsuz hava koşulunda ekiplerimiz, İtfaiye Dairesi Başkanlığımız ile koordineli olarak hızlı bir şekilde müdahale etmektedir. Kış sezonu boyunca Manisa il genelinde çalışmalarımız devam edecek ve vatandaşlarımıza daha rahat ve güvenli ulaşım imkanı sağlayacağız" diye konuştu.

Büyükşehirin Kar Mesaisi Sürüyor

Büyükşehirin Kar Mesaisi Sürüyor

Büyükşehirin Kar Mesaisi Sürüyor

Büyükşehirin Kar Mesaisi Sürüyor

Büyükşehirin Kar Mesaisi Sürüyor

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim