• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 18 °C

Büyükşehir’e Elektrikli Otobüs Sunumu

Büyükşehir’e Elektrikli Otobüs Sunumu
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, kent içi toplu taşıma sektörü için ürettiği araçlarla gündeme gelen dünyanın önemli pil...

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, kent içi toplu taşıma sektörü için ürettiği araçlarla gündeme gelen dünyanın önemli pil üreticilerinden Çinli BYD firması yetkililerini ağırladı.

Şehir merkezindeki trafik sorununun çözümü noktasında Trambüs Projesi ile ilgili önemli adımlar atan Manisa Büyükşehir Belediyesi, yurt ve dünya genelinde toplu ulaşım sektöründe yer alan firmaların görüşlerini almaya devam ediyor. Bu kapsamda kent içi toplu taşıma sektörü için ürettiği araçlarla gündeme gelen dünyanın önemli pil üreticilerinden Çinli BYD firması, elektrikli otobüs sunumu için Manisa'ya geldi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş tarafından ağırlanan firma yetkilileri, Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu'nda sunum gerçekleştirdi. Sunumda Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu ve Ulaşım Dairesi şube müdürleri de hazır bulundu.

"ULAŞIMDAKİ EN ETKİLİ YÖNTEMİ BULACAĞIZ"

Çinli BYD firmasının elektrikli otobüs üretiminde önemli bir yere sahip olduğunu aktaran Ulaşım Dairesi Başkanı Mümin Deniz, firmanın Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ürettikleri elektrikli otobüsleri tanıtmak amacıyla Manisa'ya geldiğini söyledi. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde özellikle büyükşehir belediyelerinin birinci önceliği olan toplu ulaşımda dönüşüm kapsamında önemli adımlar attıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de, "Özellikle Ulaşım Master Planı çalışmalarımız devam ediyor. Ulaşımda hangi sistemin, hangi yöntemin kullanılacağıyla ilgili de görüşmelerimiz sürüyor. Tabi bugün farklı bir sistemi, elektrikli ulaşım sistemini göreceğiz. Umuyorum en akılcı kararı, Manisa'nın ulaşım sorunu çözecek en etkili yöntemi bulacağız" diye konuştu.

Büyükşehir’e Elektrikli Otobüs Sunumu

Büyükşehir’e Elektrikli Otobüs Sunumu

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim