• BIST 9524.59
  • Altın 2484.08
  • Dolar 32.5023
  • Euro 34.683
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 18 °C

Büyükşehir’den Kadınlar Matinesi

Büyükşehir’den Kadınlar Matinesi
Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kadınlar Günü öncesinde kadınlar matinesi düzenledi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Kadınlar Günü öncesinde kadınlar matinesi düzenledi. Kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel "Bizde kadını erkekten ayıran tek şey onların bizim başımızın tacı olmasıdır" dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan 8 Mart Kadınlar Günü nedeniyle kadınlar için matine düzenledi. Kadınların yoğun ilgi gösterdiği matineye Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, eşi Ebru Türel ile birlikte katıldı. Kadınların sevgi gösterisiyle karşılaşan Türel, onların yaklaşan Kadınlar Günü'nü kutladı. Türel, kadınlara yönelik hizmetlere çok önem verdiklerini belirterek, "Aile eğitim merkezleri, sağlık merkezleri, kreşler, huzurevi, sığınma evi, engelli hizmetleri ve sosyal kart gibi hizmetlerle bütün halkımıza hizmet veriyoruz. Ama en çok kadınlarımıza önem veriyoruz. Kadının toplumun ve ailenin temeli olduğunu çok iyi biliyoruz" dedi.

KADINA EL KALDIRAN ERKEK ZAVALLIDIR

Kadına el kaldıran erkeğin zayıflığını gizlemeye çalışan bir zavallı olduğunu söyleyen Başkan Türel, "Ülkemizde kadın, sosyal ve psikolojik bakımdan güçlü; ekonomik bakımdan zayıftır. Nedeni ise kadınların önemli bir kısmının çalışmamasıdır. Hükümetimiz, kadınlarımızın ekonomiye katılmasını desteklemek için kadınların çalışması durumunda özel destekler vermektedir. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak açtığımız ASMEK kursları ile kadınlarımıza her türlü hizmeti ve desteği veriyoruz."

SOSYAL HİZMETLER KADINLARA EMANET

Antalya'da iki kadın milletvekili olan tek siyasi partinin, mensubu bulunduğu parti olduğunu belirten Türel, "Belediyemizin Sosyal Hizmetler Daire Başkanı kadın. Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcımız kadın. Biz sosyal hizmetlerimizi kadınlarımıza emanet ettik. Bizde kadını erkekten ayıran tek şey onların bizim başımızın tacı olmasıdır. İster çalışan, ister evinde yorulan, ister annelik gibi kutsal bir hizmeti veren bütün kadınlar baş tacıdır" diye konuştu.

EŞİNE ÖZEL TEŞEKKÜR

Sabahın 5'inde çalışmaya başladığını ifade eden Başkan Menderes Türel bu konuda en büyük destekçisinin eşi olduğunu söyledi. Türel şöyle devam etti: "Bugün aranızda olan sevgili eşim, bir taraftan işlerimizle uğraşırken diğer taraftan da evdeki 2 erkek evladımız ile uğraşıyor. Ayrıca belediyenin sosyal hizmetleri ile ilgili gönüllü olarak çalışarak emek veriyor. Ve tabi en önemlisi bir de benimle uğraşıyor. Büyük bir fedakarlık. Başta eşim olmak üzere bütün kadınlarımıza teşekkür ediyorum."

UNUTULMAZ BİR GÜN YAŞADILAR

Kadınlar matinesi Akdeniz Üniversitesi Kafkas Topluluğu'nun gösterisi ile başladı. Ardından Çamlıbel Aile Eğitim ve Sosyal Hizmet Merkezinden eğitim alan kadınlar halk oyunu gösterisi sundu. Kadınların mutlu gününe eşlik eden Başkan Türel'in salondan ayrılmasıyla Türk Halk Müziği Sanatçısı Tuğba Karakuş sahne aldı. Kadınlar, Tuğba Karakuş'un şarkıları eşliğinde doyasıya eğlenerek, unutulmaz bir gün yaşadı.

Büyükşehir’den Kadınlar Matinesi

Büyükşehir’den Kadınlar Matinesi

Büyükşehir’den Kadınlar Matinesi

Büyükşehir’den Kadınlar Matinesi

Büyükşehir’den Kadınlar Matinesi

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim