• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C

Büyükşehir’den Aile Danışmanlığı Hizmeti

Büyükşehir’den Aile Danışmanlığı Hizmeti
İnsan ve hizmet odaklı çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Mahallesi'nde açılan Aile Danışma ve Eğitim Merkezi ile vatandaşlara...

İnsan ve hizmet odaklı çalışmalarını sürdüren Samsun Büyükşehir Belediyesi, Kadıköy Mahallesi'nde açılan Aile Danışma ve Eğitim Merkezi ile vatandaşlara uzman personeli ile birçok konuda destek sağlıyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Eğitim Merkezi (SABADEM) ailelerde yaşanan iletişim sorunları ve öğrencilerin sınav kaygısı gibi problemlerin çözümüne yardımcı oluyor.

Bilinçli birey, mutlu aile, güçlü toplum sloganıyla Samsun'da ailelere ücretsiz aile danışmanlığı ve eğitim hizmetlerinin verildiği Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Aile Danışma ve Eğitim Merkezi'nde, evlilik öncesi ve evliliğe hazırlık sürecinde çıkabilecek problemler, eşler arası uyumsuzluk ve iletişim eksikliğinden kaynaklanan sorunlar, anne - baba ve çocuk iletişimi, boşanma (öncesi ve sonrası), boşanma sürecinde çocuklara yaklaşım, aile içi şiddet, çocukluk ve ergenlik sorunları hakkında vatandaşların bilgilendirilmesi ve eğitilmesi sağlanıyor.

Kadıköy Mahallesi'nde bulunan SABADEM'de aile danışmanlığı hizmetlerinden Samsun'da yaşayan herkesin faydalanabileceğini belirten Sosyolog ve Aile Danışmanı Fatma Begüm Doğan, "Aile Danışma ve Eğitim Merkezi olarak ailelerde bulunan iletişim kopukluklarını ortadan kaldırmak, bireylere ve gruplara yönelik koruyucu, önleyici, eğitici, geliştirici ve rehabilite edici çalışmalar içindeyiz. Hizmetlerimizden tüm Samsun halkı ücretsiz olarak faydalanabilir. Yaptığımız görüşmelerin ardından gizlilik esasımız sebebiyle kimsenin kimlik bilgisini, kişisel görüşmelerini asla üçüncü şahıslarla paylaşmıyoruz. Burada aile kurulması, ailenin korunması, öğrencilerin sınav kaygılarıyla başa çıkabilmesi gibi birçok konuda bireylere ve gruplara danışmanlık hizmeti veriyoruz. Aile içi iletişim sorunları ilerleyen zamanlarda ciddi sorunlara yol açabiliyor. Bu sorunları yaşamamak için bizleri istediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz" diyerek danışmanlık hizmeti verdikleri başlıklarla ilgili kapılarının her zaman Samsun halkına açık olduğunu söyledi.

2015 yılı içinde kurulan SABADEM'de şimdiye kadar 84 aile ve bireyleriyle görüşme yapılırken danışmanlık hizmeti alan ailelerde görülen sorunların tamamına yakının çözüldüğünü bildirildi.

Aile Danışma ve Eğitim Merkezi'nde yararlanmak istiyorsanız 0 362 432 82 88 numaralı telefondan randevu alabilirsiniz.

Büyükşehir’den Aile Danışmanlığı Hizmeti

Büyükşehir’den Aile Danışmanlığı Hizmeti

Büyükşehir’den Aile Danışmanlığı Hizmeti

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim