• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 19 °C

Büyükşehir Personeline Eğitim Semineri

Büyükşehir Personeline Eğitim Semineri
Manisa Büyükşehir Belediyesi, personeline "Tahsilat Mevzuatı ve Cezai Yaptırımlar" konusunda eğitim semineri vererek, güncel uygulamalar hakkında düzenlemeleri...

Manisa Büyükşehir Belediyesi, personeline "Tahsilat Mevzuatı ve Cezai Yaptırımlar" konusunda eğitim semineri vererek, güncel uygulamalar hakkında düzenlemeleri anlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi 2016 yılında da hizmet içi eğitimlerine "Tahsilat Mevzuat ve Cezai Yaptırımlar" konulu eğitim semineri vererek, hızlı başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı merkez ve ilçelerinde tahsilat işlemleriyle görevli olan personele "Tahsilat Mevzuatı ile Tahsilata İlişkin Disiplin Uygulaması ve Cezai Yaptırım Gerektiren Hususlar" hakkında eğitim semineri gerçekleştirildi. Düzenlenen eğitim seminerine 63 personel katıldı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, mevzuat gereği vatandaşlardan para tahsil etme yetkisinin sadece devlet memurlarına verilmiş bir görev ve yetki olduğuna dikkat çekti. Şaşmaz, personelin tahsilat işlemlerinin ciddiyeti konusunda bilinçlendirilmesi, olası hata ve suiistimaller durumunda uygulanacak disiplin uygulamaları ve cezai yaptırımlar konusunda bilgiler vererek eğitim seminerine başlandı.

İki günlük eğitim programının ilk bölümünde Büyükşehir Belediyesi 1. Hukuk Müşaviri Elvan Başpınar, "Tahsilata İlişkin Disiplin Uygulaması ve Cezai Yaptırım Gerektiren Hususlar" hakkında eğitim verdi. İkinci oturumda ise Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Ahmet Uluturhan, "Tahsilat Mevzuatı ve Uygulamalar" ile ilgili sunumuyla personeli bilgilendirdi.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Eğitimli ve deneyimli personel yetiştirmek ve hizmet kalitemizi çağdaş ölçülerde geliştirmek, yenilikleri sürekli takip etmek zorundayız. Manisa Büyükşehir Belediyesi personeli sürekli kendini yenileyecek, kendi hedeflerinin üzerine çıkacak ve daima en iyi kalitede hizmet sunacaktır. Bunu sağlamanın yolu sürekli eğitimdir ve eğitim kalitesini yükseltmektir. Bu sebeple eğitim çalışmalarını önemsiyor ve dikkatle izliyorum" diye konuştu.

Büyükşehir Personeline Eğitim Semineri

Büyükşehir Personeline Eğitim Semineri

Kaynak: Haber Kaynağı
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2009 İstanbul Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0212 970 87 88 | Haber Scripti: CM Bilişim